Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chystam se na vymenu rozvodoveho remenu a tak sem se chtel optat jestli to muzu udelat sam (za asistence technika), nebo je to lepsi nechat \'\'profikum\'\'

dalsi vec je, jestli je treba vymenit i vodni pumpu, kdyz uz se v tom budu hrabat.

dik ja cyp

Odesláno

jo, rozvody se zvladnout na tomhle motoru daji, neni ani potreba sundavat celou remenici na klice, staci ji jen odsroubovat z unasece, takze ani nepotrebujes razovy utahovak k povoleni. nejlepe, krome zaaretovani, je oznacit si vzajemne polohy vackovych kol a remenice i nejakym znackovacem na nich a na bloku motoru a pak uz se nemuzes splest.

vodni pumpu vymenit urcite

Odesláno

tady je cena celkem sada, co sem se ptal ja tak se to pohybuje 600-800e u pegota 1000e a nejaci frantici psali ze i 1400 nebo 1700e!!! Coz se mi moc platit nechce. Tak esi to bude mozne tak si to vymenim sam. Nasel sem si garaz kde si muzu pronajmout zvedak a naradi, a je tam aji typek ktery poradi, ci pomuze kdyz je treba.

Odesláno

Takže první info z dílny. Vyměnit rozvody na RCčku prý hrozná pakárna a dělali to celé odpoledne...Nadávali na přístup a pak ještě odešla napínací kladka a jeden silentblok motoru...Další informace přidám během zítřka...

Odesláno

co sem tak koukal na netu, tak se musi sundat prave predni kolo. Pak cela ta plastova vec pod blatnikem a aji tak je to tam tak pro cinana :/ bude to asi mazec :(

Odesláno

já si myslím, že to bude obdobné jak na tom gti.

Jak si dělám na autě všechno, tak na toto jsem si netroufl :)

V mém životě druhá věc, co jsem svěřil mechanikovi (prověřenému :D )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...