Buback Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 Chystam se na vymenu rozvodoveho remenu a tak sem se chtel optat jestli to muzu udelat sam (za asistence technika), nebo je to lepsi nechat \'\'profikum\'\' dalsi vec je, jestli je treba vymenit i vodni pumpu, kdyz uz se v tom budu hrabat. dik ja cyp Citovat
Ferry Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 jo, rozvody se zvladnout na tomhle motoru daji, neni ani potreba sundavat celou remenici na klice, staci ji jen odsroubovat z unasece, takze ani nepotrebujes razovy utahovak k povoleni. nejlepe, krome zaaretovani, je oznacit si vzajemne polohy vackovych kol a remenice i nejakym znackovacem na nich a na bloku motoru a pak uz se nemuzes splest. vodni pumpu vymenit urcite Citovat
Tommy002 Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 Nechávám měnit v úterý tak se Ti pak můžu poptat...Měním i s pumpou...Cena není nijak děsivá Citovat
Buback Odesláno 4. červenec 2013 Autor Odesláno 4. červenec 2013 tady je cena celkem sada, co sem se ptal ja tak se to pohybuje 600-800e u pegota 1000e a nejaci frantici psali ze i 1400 nebo 1700e!!! Coz se mi moc platit nechce. Tak esi to bude mozne tak si to vymenim sam. Nasel sem si garaz kde si muzu pronajmout zvedak a naradi, a je tam aji typek ktery poradi, ci pomuze kdyz je treba. Citovat
Ferry Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 tady je rozvodovy kit od INA v Autokelly za nejakych 1900Kc , podobny ceny i od Bosch a SKF Citovat
Buback Odesláno 4. červenec 2013 Autor Odesláno 4. červenec 2013 jj ja nasel remen s pumpou za 120e,to je v pohode. Akorat ta prace je tady neskutecne draha Citovat
Tommy002 Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Takže první info z dílny. Vyměnit rozvody na RCčku prý hrozná pakárna a dělali to celé odpoledne...Nadávali na přístup a pak ještě odešla napínací kladka a jeden silentblok motoru...Další informace přidám během zítřka... Citovat
Dave_GTI Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 na GTI toho místa taky zrovna moc není a mechanik se moc neradoval Citovat
Buback Odesláno 10. červenec 2013 Autor Odesláno 10. červenec 2013 co sem tak koukal na netu, tak se musi sundat prave predni kolo. Pak cela ta plastova vec pod blatnikem a aji tak je to tam tak pro cinana :/ bude to asi mazec Citovat
Dave_GTI Odesláno 10. červenec 2013 Odesláno 10. červenec 2013 já si myslím, že to bude obdobné jak na tom gti. Jak si dělám na autě všechno, tak na toto jsem si netroufl V mém životě druhá věc, co jsem svěřil mechanikovi (prověřenému ) Citovat
Tommy002 Odesláno 11. červenec 2013 Odesláno 11. červenec 2013 Jojo sundat pravé kolo a podběh...Není to sranda... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.