davidekcz Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 Pomalu se poohlížím po zimácích, objevil jsem tyhle. Cena je téměr na polovině průměrné ceny těchto velikostí a typů gum. Nemáte někdo nějakou zkušenost? http://pneumatiky.heureka.cz/goodride-sw608-205-55-r16-91h/specifikace/#section Citovat
Mohy Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 goodride sem měl letní. V poměru k ceně se na tom dalo jezdit..ale zimáky bych od nich nechtěl... jelikož \"co neubrzdíš, to neukecáš\"... Citovat
davidekcz Odesláno 2. červenec 2013 Autor Odesláno 2. červenec 2013 No podle recenzí z Heureky je to 19:1 pro OK Třeba se najde i tady někdo kdo je už měl a řekne co a jak Citovat
Guest Džůny Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 407 SW s HDI bude mít dost k 1800 KG, v zimě jsou pneumatiky to PRVNÍ co tě drží v kontaktu s cestou. Já osobně jsem je neměl, ale to, co jsem o nich slyšel od (dobrého) kamaráda nebylo zrovna lichotivé. Vážně, když už máte někdo pořádné auto, kupte mu pořádné gumy… Citovat
davidekcz Odesláno 2. červenec 2013 Autor Odesláno 2. červenec 2013 Já nepsal, že je chci koupit, jen obhlížím co je na trhu Vím k čemu zimáky slouží...a nepotřebuji radit co mám kupovat a co ne. Jen se ptán jestli má někdo s němi zkušenost :papa:papa Citovat
Guest Džůny Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 Nojo, ale to že se na ně ptáš znamená, že je minimálně zvažuješ. No, znovu říkám, já jsem o nich neslyšel nic přivětivého. A ty Bridgestone, to bude nějaká chyba ne? Citovat
davidekcz Odesláno 2. červenec 2013 Autor Odesláno 2. červenec 2013 Jojo ten Bridgestone, už jsem smazal, nevšiml jsem si, že mají poslední 1kus :D:D:D Neříkám, že o nich uvažuji. Jen se porozhlížím... nemám vůbec nic vybraného, tak dělám průzkum... Vždycky neplatí, že kvalitní jsou jen ty drahý...proto jsem se ptal Citovat
Guest Džůny Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 http://www.pneunet.cz/hodnoceni-pneumatik/ Tohle je super web. Citovat
koblih69 Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 Tyhle pneu mám na 407, tady v Jižních Čechách vcelku OK, ale na Vysočinu bych je určitě nevolil... Citovat
dodo407sw Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 a namal by si pozerat po rozmeme 205/60/R16 ?? lebo 55-ky su na VW group a ine... ale ee PUG... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.