michaldr Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Zdravím Vás pánové, Bohužel v posledních týdnem mě zlobí moje kára... Auto nechce moc táhnout, časté syčení, jako kdyby v motoru nebyli koně, ale hadi... Nevím, zda je to v podtlaku, apod, ale už si nevím rady. Diagnostika píše závady v okruhu EGR. Zkoušel jsem všechny podtlakové hadice, ale vše vypadá ok. Díky za případné rady. Před pár měsíci dávané nové turbo, EGR ventil, vstřiky - z druhé ruky, ale najeto cca 20tis na ně. Dávané i nové elektroventily [upravil dne 1/7/13 21:11 od michaldr] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Prosba o pomoc, to by mohl psát každej, alespoň by tu byl přehled:D:D:D Uprav si to na nějakej smysluplnej nazev. díky Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Když syčí, vidim to na nějakou netěsnost okolo turba, hadice, spojení atd jsi kontroloval?? Citovat
michaldr Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 To jsem vše zkoušel a vše vypadalo ok. Jednu dobu to špatně brzdilo, byla vypadla podtlaková hadička. Vše jsem prošel, ale nikde jsem už nic nenašel. Už mě z toho jde hlava do kolen.... Citovat
twoolf Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 podle mě je to netěsné za turbem. podívej se na krátkou gumovou hadici hned za turbem, prý ráda praská. Nová v Peugeotu necelé 300,- ale výměna není práce, ale voser. Taky prý rádi praskají ty plastové trubky v podélných spojích. Kdybys potřeboval, mám tu jednu rozstřelenou se stejným motorem. SZ, nebo mail. Citovat
michaldr Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 OK, díky za info. Zítra se na to podívám a dám vědět. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.