Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přátelé Pražané, potřebuju poradit s parkováním. Od soboty do úterka budu nucen nechat někde v Praze, nejlíp poblíž letiště auto. Máte někdo tip kde? na nějakém normálním parkovišti, kde zaplatím normální peníz a budu mít na dovči klid, že mi ho nikdo nevykrade.díky moc

Odesláno

Dobré jsou parkoviště u konečných metra, tzv. P+R tuším....když tam necháš auto přes noc, stojí to tuším 100 Kč...http://www.dpp.cz/download/mapa-p-r.pdf...ale koukám, že poblíž Ruzyně žádné není :( bydlím na druhé straně, takže bohužel neporadím :(

Odesláno

No na placeném bych to rozhodně nenechával … to se taky nemusíš doplatit :) Jinak bych doporučoval někde u Divoké Šárky. Já osobně jsem to nechával na parkovišti u McDonalda. A pak jsem dojel na letiště. Placené parkoviště jsou prostě moc drahá.

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

Dobré jsou parkoviště u konečných metra, tzv. P+R tuším....když tam necháš auto přes noc, stojí to tuším 100 Kč...http://www.dpp.cz/download/mapa-p-r.pdf...ale koukám, že poblíž Ruzyně žádné není :( bydlím na druhé straně, takže bohužel neporadím :(

Uz je to sice dyl ale na P+R je ta stovka za noc ne snad ani poplatek ale pokuta .. a pokud tam auto stoji treba tri dny tak mohou dat prikaz na odtazeni - takto mi to tehda cca 3 roky zpet vysvetloval clovek co to tam hlida kdyz jsem platil kolem 300,- a ze sem mel stesti ze mi ho neodtahli..

Odesláno

Na hlidanem parkovisti pokud nemas s nimi smlouvu o dlouhodobem stani za pausal tak ti to budou pocitat za hodiny, tak si to spocti denne to je 24 H krat minimalne tak 20 Kc/hod to je 480 Kc/den. To je pekne drahy.

Muzes zkusit fintu ze to auto nechas stat na parkovisti pred TESCEM na Zlicine tam maji otevreno NON-STOP tam to nebude nikomu napadne, a na letiste dojedes autobusem c. 100 primo od metra Zlicin, je to kousek od Tesca.

Odesláno
Původně zaslal: Mila

Na hlidanem parkovisti pokud nemas s nimi smlouvu o dlouhodobem stani za pausal tak ti to budou pocitat za hodiny, tak si to spocti denne to je 24 H krat minimalne tak 20 Kc/hod to je 480 Kc/den. To je pekne drahy.

Muzes zkusit fintu ze to auto nechas stat na parkovisti pred TESCEM na Zlicine tam maji otevreno NON-STOP tam to nebude nikomu napadne, a na letiste dojedes autobusem c. 100 primo od metra Zlicin, je to kousek od Tesca.

Tak to Tesco bych určitě nezkoušel… mají to monitorované a když tam to auto je déle než den šup a jede na „hlídané“ parkoviště u Městské policie. Ale krapek tam jsou drahý ;)

Odesláno

a nebylo by lepsi to rovnou odvezt na odathove parkoviste MP bude to celkove levnejsi nebudes platit za odath a myslim ze uctuji 120 Kc za den parkovani :D:D:D:):)

a neni to daleko jedno je hned v Jinonicich nahore pred Aralkou na Radlicke.

Odesláno

Proč je to tak problematický? Ještě je možnost nechat auto někde na pobočkách naší firmy, ale jedna je ve Zličíně a jedna v Malešicích a já jsem z vesnice a tudíž úplně v pr... z toho kde je co a co je blíž k letišti. U nás nechám auto odemčený týden v kuse a stejně se mi nic neztratí. ach jo

Odesláno
Původně zaslal: Hadra

Proč je to tak problematický? Ještě je možnost nechat auto někde na pobočkách naší firmy, ale jedna je ve Zličíně a jedna v Malešicích a já jsem z vesnice a tudíž úplně v pr... z toho kde je co a co je blíž k letišti. U nás nechám auto odemčený týden v kuse a stejně se mi nic neztratí. ach jo

no vidis, to mas dobry, nech to na pobocce ve zlicine a jed busem, jezdi primej z konecne metra B, zlicina ;) (viz http://www.dp-praha.cz)

budes to mit pod dozorem, bez placeni a nejjednodussi. idealni, jestli je to za plotem a s ostrahou...

pokud se ti nechce tahnout busem, radiotaxi vyjde tak na 2-3 kila...

Odesláno

Kámo řešil jsem tenhle problém asi je to měsíc a normálně jsem to vyřešil tak že na zličíně směr k metru jsou dvě malá parkoviště s obsluhou.... jsem na férofku přišel za tim hlidačem a řekl jsem mu vo co gou jestli by jsi nechtěl vydělat na pifčoo ukázal jsem mu pětikilčo zaparkoval na první stání u vrátnice stím že až dorazím tak má u mne lahvinůůů...taxíkem jsem dojel na ruzyn a věř že ctrnáct dní když jsem dorazil tak milavjů bylo neposkvrněno i mne ho ráno než jsem dorazil opláchnul.Dal jsem mu lahev konaku a pochvalil jsem ho že je supr člověk a to by jsi nevěřil jaké to dělá divy.Je fakt že jsem si vzpoměl každej den co asi ootíčkooo dělá ale co naděláš když jiné řešení není.Teď v sobotu jsem jel okolo a tak jen náhodně jsem si řekl že se tam mrknu zda tam není a normálně sem musel smát......zbystřil mne hned a hned mával jenže já jen projížděl tak jsem mu pokynul:supera odjel......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...