Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chlapi posledních 14 dní mám problém že je velmi nestabilní wifina. signál mám vynikající ale stačí přejít do vedlejší místnosti (cca 3-4 metry) a tam ji nechytím vůbec ale signál stále ukazuje velmi dobrý. v místnosti kde mám router tak tady jede ale často padá. ntb hodím na kabel a vše je bez problémů.

zkoušel jsem vypnout router atd ale nic nepomáhá, mám zkusit kontaktovat poskytovatele netu? nemáte nějaká rady co s tím? díky

Odesláno

router je od poskytovatele ale nevím jestli je v mojém vlastnictví nebo jen půjčený-pronajatý.

signál je ale prostě nemůžu se připojit, chvilku to jede a chvilku ne. dřív mě net fungoval i na zachodě ale jakoby to sláblo. mám byt jen 1+1 takže opravdu by to mělo bez problému pokrýt celé...... router je od TP link.....

Odesláno

Tak bylo by dobré to vědět (co a jak router, třeba to dohledáš ve smlouvě) a informoval bych poskytovatele.

Popřípadě jesti nemá někdo z rodiny,kamarád na půjčení router.

Odesláno

Asi někde v okolí někdo na stejném kanále pustil svoji wifi. Zkus na NB nascenovat wifi na jakých jedou kanálech a najdi si volný nejlépe ob jeden od obsazeného.

Odesláno

Tak podobny problem mel i ten druhy, takze byl rychlejsi a zmenil kanal on. Take reseni situace

• O 4 týdny později...
Odesláno

Zadat v internetové přihlíželi IP adresu routeru, přihlásit se jako admin, a pak nastavit v části wifi kanál na jiný než používá jiná síť.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...