Kloub Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 chlapi posledních 14 dní mám problém že je velmi nestabilní wifina. signál mám vynikající ale stačí přejít do vedlejší místnosti (cca 3-4 metry) a tam ji nechytím vůbec ale signál stále ukazuje velmi dobrý. v místnosti kde mám router tak tady jede ale často padá. ntb hodím na kabel a vše je bez problémů. zkoušel jsem vypnout router atd ale nic nepomáhá, mám zkusit kontaktovat poskytovatele netu? nemáte nějaká rady co s tím? díky Citovat
Gabriel 307 Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 router máš taky od poskytovatele?padá wifina nebo internet(wifina běží signal ok a není šťáva-internet) co si od někoho půjčit jinej router:myslim Citovat
Kloub Odesláno 30. červen 2013 Autor Odesláno 30. červen 2013 router je od poskytovatele ale nevím jestli je v mojém vlastnictví nebo jen půjčený-pronajatý. signál je ale prostě nemůžu se připojit, chvilku to jede a chvilku ne. dřív mě net fungoval i na zachodě ale jakoby to sláblo. mám byt jen 1+1 takže opravdu by to mělo bez problému pokrýt celé...... router je od TP link..... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 Tak bylo by dobré to vědět (co a jak router, třeba to dohledáš ve smlouvě) a informoval bych poskytovatele. Popřípadě jesti nemá někdo z rodiny,kamarád na půjčení router. Citovat
Marcel00 Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 nastav na routri nech vysiela na iny kanal... Citovat
MotoMoto Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 Asi někde v okolí někdo na stejném kanále pustil svoji wifi. Zkus na NB nascenovat wifi na jakých jedou kanálech a najdi si volný nejlépe ob jeden od obsazeného. Citovat
Kloub Odesláno 1. červenec 2013 Autor Odesláno 1. červenec 2013 tak vypadá že dnes po 14. dnech vše je ok. z ničeho nic to funguje.... Citovat
MotoMoto Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Tak podobny problem mel i ten druhy, takze byl rychlejsi a zmenil kanal on. Take reseni situace Citovat
misacekk Odesláno 30. červenec 2013 Odesláno 30. červenec 2013 Zdravím chci se Vás zeptat jak se mění ten kanál na tom routeru taky mi to někdy padá každou chvíli a někdy to je v pohodě a pak za 14 dní zas. Díky za návod Citovat
enikybeniky Odesláno 30. červenec 2013 Odesláno 30. červenec 2013 musíš najet na nastavení routeru, tam to je Citovat
MotoMoto Odesláno 30. červenec 2013 Odesláno 30. červenec 2013 Zadat v internetové přihlíželi IP adresu routeru, přihlásit se jako admin, a pak nastavit v části wifi kanál na jiný než používá jiná síť. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.