Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, jsou pyropásy i v druhé řadě? Nebo jen v první řadě? Vystřelil mi airbag v sedačce a vyměnil jsem airbag, jednotku a pásy, ale pořád to svítí. Tak nevím jestli musím někam na reset PC a nebo jsou ty patrony i v druhé řadě. Díky

Odesláno

Tos boural nebo jsi to odpálil omylem? Když jsem měl sundaný zadní polstry kvůli montáži roletek,moc si to už nepamatuji,ale asi tam pyro nejsou. Koukni do Sboxu

Odesláno

Tak podle sbox tam pyro v druhé řadě jdou. tak to budu muset zkontrolovat. Jinak mi do cesty vlítla kočka a prorazil jsem přední kolo. Bohužel u toho prasknul airbag v sedačce řidiče. Naštěstí stál 500 a výměnu jsem zvládnul sám bez kuchnutí sedačky.

Odesláno

Pyropásy sú aj v druhej rade. Strelia vždy keď buchne ktorýkoľvek airbag v aute. Po strelení nezostanú zaseknuté, fungujú aj potom, ale iba ako obyčajné pásy.

Odesláno

No už jsem pár aut viděl po střelení pásu ale když je patrona přímo na pasu a nikdo tam v okamžik nehody nesedí tak je ten pás našponovanej jak struna a horko těžko se odblokovává :cool:

Odesláno

Pás jsem sehnal za 1000kč. Jinak jsem byl na diagnostice a ještě mám vadné čidlo nárazu u ruční brzdy. Ale stále to píše chybu airbagu. V týdnu musím zase na dia. Snad bude stačit jen vymazat tu chybu.

• O 2 roky později...
Odesláno

Zdar borci. V kapličce mi svītí kontrolka airbagu a Lexia mi říká doslovně: "Předpínače pásů, 1. a 2. řada - přerušený obvod." Než podniknu nějakou akci, asi bych zkontroloval konektory, jenže jaksi nevím, kde je najdu. Pod sedačkou u řidiče je jedna krabice s pár konektorama, ty jsem rozpojil a propral Kontoxem, bez úspěchu. Nějaký tip, kde hledat? Strejda gůgl nepomohl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...