Návštěvník Odesláno 22. červen 2013 Odesláno 22. červen 2013 Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenost s nosičem kol na tažné zařízení u Partnera 2003. Jde mi hlavně o to, aby šel otevírat kufr. Děkuji. Citovat
t.rozhon Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 ahoj, tak já mám tento: http://www.nejlepsiceny.cz/nosice-kol/siena-4.html Citovat
APOFIS Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 Mám taky tohle ,ale jenom na tři kola. Myslím,že to je dělaný tak,že pátý dvěře otevře každý auto.Tan nosič se dá sklopit k zemi , když zatáhneš za červenej drát co je pod SPZ u nosiče. Citovat
Návštěvník Odesláno 27. červen 2013 Odesláno 27. červen 2013 Děkuji za radu. Nakonec jsem koupil tento Citovat
sirdik Odesláno 24. červenec 2013 Odesláno 24. červenec 2013 Ahoj, tak jsem dnes taky řešil nosič. Mám tam tažné BOSAL, se kterým sem auto koupil. Zkoušel sem tam dnes několik nosičů. Se zmíněnou SIENA jdou dvere otevřít, pokud se sudná černý kryt nad koulí, ale pak dveře narazí do opory 1. kola. Takže ten na moje auto nepasuje. Pak jsem byl v prodejně THULE, kde jsem vyzkoušel několik typů a jedný se kterým jdou v pohodě otevírat klapy, je THULE G6. Samotné nosiče nehodnotím. Nebe a dudy a to i cenově. Přesný typ SIENA, v příloze. (Verze na 3 kola). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.