Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No a dneska si kousek od pláže hráli delfíni, nádherná podívaná, jenom Roky je neviděl, protože smozřejmě koukal jinde...:aut:aut:aut:D:D:D

Odesláno

A s tím parkováním \"přespolních\" nebál bych se auto nechat u Konzumu nebo kousek nad ním. Je tam takový olivový háj, kde mezi stromky stojí auta. Nebo po ulici dolů k moři po levé straně je placené parkoviště.

Delfíni byli pěkní, též jsem viděl, hnedle po včerejším vrtulníku supr atrakce. Vlny super, jen se trochu promíchalo moře.

Odesláno

My jsme je měli včera od sebe na 10metru v moři. Vypadalo to, že se chtej kamarádit, ale jsou to mrsky. Jakmile jsme se k ním chtěli víc přiblížit, hned se vzdálili a udržovali si odstup. Nikdy jsem je tak z blízká neviděl a bylo krásné sledovat, jak se otaceli břichem nahoru a hned zase zpátky. Fakt to vypadalo, že si hrali.

[upravil dne 30/7/13 19:41 od JirkaMTPO]

Odesláno

Jo, to znám taky. Když jsem si zapoměl zavázat plavky a skočil do vody, tak to prý taky vypadalo, jako když se tam plácá vorvan. Už jsem to mohl vylepšit jen tím vodotryskem. To se mi naštěstí nepodařilo.:D

Odesláno

Aha, tak potom to placené parkoviště nebo to zkusit kolem Konzumu. Na dvě auta, by snad místo být někde mohlo. Nebo to mají zavřené třeba jen přes noc. Uvidíme, kde najde zítra Roky místo a třeba se sjedem tam. A potom se přesunem na pokec do Promajny na pivko a třeba i něco k tomu na zub.

Odesláno

Nevím jak na tom budu v Chorvatsku s netem, takže bych uvítal nějaké pevné místo a čas.

Klidně tam někdo z vás může čekat.

Navrhuji teda v 17:00 u hasič auta??

Co vy na to??

Odesláno

Čas a místo může být. Takže k pátek 2.8. Sraz u hasičského auta v 17:00 v Promajně. \"domácí\" přijdou pěšky, aby nezabírali místo a poté se odebereme na magistrálu, místo dnes objeví Roky, po cestě vyzvedneme auta s Eltonem a zajedeme na vybrané místo. :papa

Odesláno

Ok, takže já jsem právěl nachystal vůz na cestu a kolem cca 19hodiny vyrážíme...

Tak jsem se strašně těšil a uteklo to teda jako voda :D:D

Tak počítám s pátkem v 17 hodin, kdybych se náhodou nedostal k netu ;);)

Odesláno

Hlásím, že jsme se s lodí nepotopili. Byl jsem na Hvaru a na Brači. Doporučuji, byl jsem s lodí Bibe po druhé a opět supr.

Takže se sejdeme v pátek v 17:00 v Promajně u hasičů. Poté se odebereme na kluky vybrané odpočívadlo, kde uděláme pár snímků pro club i pro sebe, pokecáme a kdo bude chtít může s námi vyrazit na pivko a na další pokec. ;) asi bych to měl dát i do hlavního příspěvku. :myslim

Odesláno
Tak to je ten plácek co sem měl na mysli:super

prosím teda o zesumírovaní.

No nevim jestli to je ten co myslis ,ale budou tam snad všichni .:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...