Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj Jirko, letos nevím... :myslim Předělávám bydlení v baráku. rád bych jel, ale přednější je bydlet. ;) Roky jede prý stejný termín. Kdybychom jeli s přítelkyní, tak stejný termín jako loni. Přelom července a srpna máme dovolenou. :cool:

Odesláno

Tak to je jasné. Mám to stejné. Zatím se to vždy nějak udělalo. Rok od roku je to ale horší. Jedné dovči v roce se snažím nevzdat, ikdyž je to na úkor jiných věcí. No, tak uvidíme...

Odesláno

Ahoj všichni tak já to letos vidim až na začátek srpna zase asi Promajna škoda Eltone že jedeš tak brzy ,ale snad se tam s někým potkáme a co ty Radime??:papa

Odesláno
Tak to je jasné. Mám to stejné. Zatím se to vždy nějak udělalo. Rok od roku je to ale horší. Jedné dovči v roce se snažím nevzdat, ikdyž je to na úkor jiných věcí. No, tak uvidíme...

Jirko ty máš už nějaký datum a místo kam pojedeš?

Odesláno
Ahoj všichni tak já to letos vidim až na začátek srpna zase asi Promajna škoda Eltone že jedeš tak brzy ,ale snad se tam s někým potkáme a co ty Radime??:papa

Roky, jak jsem psal výše. Předěláváme bydlení s přítelkyní a tak nevím, jak to letos vyjde. Samozřejmě, že bych rád jel a určitě by to byla oblast Makarské, ani bych neměl problém být po třetí v Promajně. ;) Ale jak říkám, vše se teprve uvidí. Termín dovolené máme 28.7 - 8.8. :)

Odesláno

Ahoj. Já jedu v tu samou dobu jako loni. Poslední týden v červenci a první...v srpnu. Skončíme asi zase v Podgoře, ale jelikož jedem s bydlíkem a né do apartmánu, tak budeme asi nějakou dobu popojíždět po kempech. Ještě to nemám přesně naplánováno. Už bych nejraději jel teď. Bydlík je už v servisu, pak ještě auto, to ale až cca. čtrnáct dní před odjezdem. Možná si nejdřív uděláme nějaký výlet tady, uvidíme.

• O 2 měsíce později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj. Tak jsem konečně online. Jeli jsme od Zadaru dolů. Jsme teď v Primostenu v kempuAdriatiq. Pěkný ten doporučuji. Včera jsme jeli jen autem do Podgory a Zivogosce. Kempy po cestě nic moc, tak doufám, že tam zítra bude místo. Zatím Čus. Jirka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...