Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V těchto vysokých teplotách jsem zjistil, že mi od spodku mrazáku

vytéká pramínek vody a po naklonění mrazáku jsem zjistil, že spodní část je celá orosená. Stalo se to také někomu z Vás?

Odesláno

No tak to ma asi za sebou, ono i když se nerosí tak tudy utíká zima a potom má vysokou spotřebu. Mužeš třeba dočasně nalepit polystyrenovou desku na to, ale celoplošně nějakou pěnou nebo tak, pokud to nalepíš jen na fleky bude se ti mezi tim dělat pliseň

Ale je to jen přechodný řešení.

[upravil dne 21/6/13 16:55 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Radku díky, jen jsi mi potvrdil, co jsem tušil. Měl jsem kdysi mrazák Gorenje a ten začal nějak podobně odcházet. Ráno jsem volal mechanikovi přes mrazáky a škoda, že ten tohle neřekl. Objednám nový, můžeš doporučit? 210 l.

Odesláno

A je po problému!! Odmrazil jsem mrazák, poklesly teplota a mrazák přestal rosit. I tak si myslím, že to je již jeho poslední záchvěv a proto, kdo sem v tom trochu vyzná, poraďte prosím, jakou značku v budoucnu koupit, či jaký máte a jak jste spokojeni. Díky.:papa:papa

Odesláno

Calex uz bohuzel neni co byval. Od te doby co je italsky, sla kvalita zejmena ridicich modulu do haje. Sam jsem takto dopadl s kombinovanou lednici s suplikovym mrazakem v porizovaci cene 13000. Dva mesice po zaruce odesla elektronika, ktera by stala okolo 5 tis. Kc. Zlaty kapilorove termostaty ;-) Nastesti jednotka eliwel plus astabilni rele vyresilo muj problem. Chtel jsem vymenit odpraskly triak. Bohuzel slehu dostal i zakaznicky obvod. Takze neopravitelne..... Snad s tim Electroluxem budes mit stesti na dalsich ctrnact let. Jinak o Liebherru se rika, ze to je Mercedes mezi lednicemi. Stejne jako Miele v myckach. :papa

Odesláno
Kup si nějaký Beko, má 5 let záruku, nebude tak drahý a beztak jsou střeva stejný jako u značkových šuntů.

toto není špatný názor, první lednička mi vydržela 26 roků (ruská Minsk), dnes se něco podobného stane omylem:), i opravář mi řekl, že ty vnitřky ledniček,mrazniček atd. jsou v podstatě stejné a vyrábějí se na jedné lince :o

Odesláno

Díky za názory, má priorita je +++ a automatické odmrazování. Beru ohled i na značku - na to Beko mrknu, i když tuto firmu neznám. Mrazák se asi lekl a zatím šlape.

Guest tokynecko
Odesláno

Na spotrebe pozna prdik, pokial nema nejaky merak spotreby. Beko su turci - neviem ci to je dobre alebo zle. Manzelka fachciv Nay elektrodome, ak chces mozem sa spytat na statisticku poruchovost znaciek. My mame Samsung a keby to bola znacka naprd asi by ju nekupovala.

Odesláno
Na spotrebe pozna prdik, pokial nema nejaky merak spotreby. Beko su turci - neviem ci to je dobre alebo zle. Manzelka fachciv Nay elektrodome, ak chces mozem sa spytat na statisticku poruchovost znaciek. My mame Samsung a keby to bola znacka naprd asi by ju nekupovala.
No jasně pozná prdík:D:D:D

Normalni mrazak vezme třeba 700W za 24hod a takovejhle starej se špatnou izolací i 2KW za 24 hod, takže to sakra pozná i bez měřáku při vyučtování

Odesláno

To je veliká pravda, staré mrazáky jsou jedni z největších žroutů. Takový měřák stojí kolem cca 300,- Kč, vyplatí se a snad i zaplatí. :papa:papa

Guest tokynecko
Odesláno

Ved prave ze az pri vyuctovani, co je raz rocne. Aspon u nas. Ja povedzme nemam sajn, kolko nam zere chladnicka a to ani ked kuknem do vyuctovania.:D

Odesláno

Dnes jedu koupit měřák, poměřím a uvidím, kdy přijde na ředu mrazák. Ale asi brzo. Již jsem ho měl mít dávno.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...