Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám prosbičku, na XU10j4rs se dávaly dva tipy rozvodových kol. Jedny na kterých se střed po nastavení rozvodů dotáhne třema šestkama a pro kolík maj výřez a druhý co maj díru a dotahujou se jen přes šroub do vačky. Dokázal by mi někdo třeba ze service boxu vyluštit, jestli jsou zaměnitelný, nebo maj třeba jinak posazený \"klínek\"? Moc by mi to pomohlo.

Odesláno

Tyjo FIKu zkus projet angliskej 306 gti club... Aspoň já tam teda hodim, když něco nemůžu najít tady, případně se tam regni a napiš SZ welshpugovi třeba, ten je zběhlej dost

Odesláno

Dělal se přebrus vaček z jinýho j4RS co se mi válel doma a tam byly odlišný rozvodový kola, ale díry na kolíky v bloku a hlavě všude stejný. Bezmyšlenkovitě jsem tam vačky dal a na ně prásknul stávající kola. Od té doby motor zlobil a jel až po zvednutí tlaku na 4Bar a jen nahoře. Měl sem za to, že je potřeba seřídit jednotku a že je něco špatně se začlo řešit až když byly změřený tlaky na válcích okolo 6. Teď jsou tam kola co tam snad patří a tlaky už jsou okolo 12, ale motor údalně pořád jede blbě...

Odesláno

No hale pokud je blbě seřízená vačka, tak to bude mít i jiný tlak na válcích. Taky požadavky na množství benzínu a časování zápalu se tím změní.

Proc to nejede může být ve více věcech, ale pokud pomohlo zvýšit tlak benzínu tipl bych si, že ho tam jde zkrátka málo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...