pavveell Odesláno 20. červen 2013 Odesláno 20. červen 2013 Ahoj, po náběhu klimatizace se ozývá tiché jakoby kovové syčení. Postupem času jakoby polevuje. Dekuji za pomoc Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. červen 2013 Odesláno 20. červen 2013 Muže být malo chladiva. Ale taky to nemusí znamenat vubec nic, výparník klimy prostě slabě šumí, i u mrazáku doma. Zaleží jak moc ti to syčí, navštiv servis kde dělají klimatizace, řeknou ti více Citovat
pavveell Odesláno 20. červen 2013 Autor Odesláno 20. červen 2013 no kapalina byla doplněna před 3 měsíci. A do teď to nesyčelo Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. červen 2013 Odesláno 20. červen 2013 Tak muže někde unikat, davali ti barvivo na zjištění uniku? Citovat
bart.lbc Odesláno 20. červen 2013 Odesláno 20. červen 2013 Tak to má únik, často to uniká ventilkama za pár dní ti nepůjde klima vůbec tak budeš vědět hned že je to náplní klimy už jsem měl tento stav na dvou autech to syčení se bude stupňovat a nakonec se nesepne, měl bys zajet někam kde maj čuchačku aby ti zjistili kde je únik. Citovat
tomike Odesláno 20. červen 2013 Odesláno 20. červen 2013 Urcite mas malo chladiva, doplnit a hlavne najprv zistit kde je unik. Citovat
pavveell Odesláno 20. červen 2013 Autor Odesláno 20. červen 2013 super dík za rady. zkusím se objednat na pondělí a dám vědět jak to dopadlo a nemůže být vadný třeba kompresor? ale je pravda že to chladí míň a míň. tak doufám že to bude jen únik. Citovat
bart.lbc Odesláno 20. červen 2013 Odesláno 20. červen 2013 mě to naposled utíkalo tou krátkou hadicí co jde z kompresoru na chladič klimatizace ve spoji hadice na hliník stála kolem 1000 v Peugeotu. Rok před tím mi to uteklo ventilkama ty stojí v AK cca 45KČ/ks [upravil dne 20/6/13 22:28 od bart.lbc] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.