Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, prosím Vás stala sa mi taká nepríjemnosť. Pred chvíľočkou som sa vrátil z cesty cca 60 km normálnej jazdy 50 km/h mesto 90 mimo mesto bez klimatizácie (zatiaľ nefunguje) a stala sa mi taká vec. Zastavil som pred škôlkou nechal som motor ešte chvíľku bežať a vypol som ho. Podotýkam že vonku je asi 33 stupňov na slnku aj viac. Keď som po chvíľke prišiel a naštartoval tak mi ostala svietiť kontrolka motora? Čo sa mohlo stať? Červená kontrolka stop nesvieti..... :(:( Motor sa neprehrial lebo kvapalina po otvorení ani nesykla. Ukazoval 90 stupňov. Momentálne som odparkoval do tieňa a odpojil baterku. Myslíte že to môže byť nejaká blbosť? Najradšej by som šiel na diag ale na peugeot tu v okolí nikoho nemám. Len univerzal... a to netuším či pomôže....

Odesláno

Tak som bol na univerzál diagnostike a vypísala mi dva trvalé závady:

1 2 P1135 Dezaktivátor 3. pístu/ Zkrat na kostru nebo prerušený obvod /Trvalá závada

2 P0221 Signál snímače pedálu plynu 2 / Shoda pedálu plynu1 / Trvalá závada

tak chlapci, čo je ten dezaktivátor? Ináč túto závadu som tam mal aj predtým a nič nesvietilo...... A ten snímač plynového pedálu?????? veď auto ide ako išlo..... Čo s tým?

Odesláno

1 2 P1135 Dezaktivátor 3. pístu - drv entil , odpusta vt tlak na cerpadle cr - kabelaz , fuse box ,

2 P0221 Signál snímače pedálu plynu 2 / Shoda pedálu plynu1 / koherencia medzi potenciometrami, casta zavada , po vymazany byva ok , no ked je trvalá závada a kabelaz ok , vymenit potak...

tu kontrolka svieti aj po vymene....

Odesláno

fuuu ale prečo to začalo svietiť z ničoho nič? Tá mizerná horúčava tomu asi dodala..... ten potenciometer je ten zázrak na ktorom je lanko plynu?

Ale veď pridávať mi ide v pohode.....

Odesláno

Vladosr prosím ťa vieš mi vysvetliť tie zavady ako debilovi? Ja teda nie som mechanik a veľmi tomu nerozumiem. Čo vlastne mám pozháňať? A prečo mi svieti tá hnusna kontrolka motora. Tá má strašne serie. A prečo sa tá zavada nedá odstrániť? Ďakujem

Odesláno

:xvul s tím plynem se mi to stalo také. Jen si už nepamatuji jestli to byla přechodná nebo trvalá závada. Po vymazání se stratila ta hláška.

Nepodařilo se ti náhodou současně zmáčnout plynový pedál s brzdovým? Někde ve starším příspěvku je tady ta varianta se vznikem právě této závady.

Odesláno

Nie ja som normálne odparkoval a pri naštartovaní ostala svietiť kontrolka odpojil som baterku ale nestalo to za nic. A na univerzalnej diagnostike trvalú zavadu nezmaze. Ozaj kde nájdem tie snimace nech precistim kontakty.

[upravil dne 19/6/13 08:58 od rondob]

[upravil dne 19/6/13 09:05 od rondob]

Odesláno

ked je zavada trvala tak sa neda vymazat , pokial sa neopravy , neodstrani problem....no najprv skus riadnu diag , co to povie , pozri kabelaz....a az potom vymen potak ...ano ,ako si pisal je v motorovom priestore ,ma 4 vyvody pre kable , ide nan lanko z pedalu...opravit ho neopravis...

Odesláno

vieš len to je sranda, že sa chyba nijako neprejavuje...... auto má konštantné otáčky okolo 800 neskáču na plyn reaguje pri ubratí netrhá....... keď plyn pustím tak ide v pohode ďalej a podľa pp papá 0.0l/100km takže nechápem tomu

Odesláno

ozaj a kde prosím Vás pokračuje tá kabeláž čo ide zhora od snímača plynového pedálu? Asi vyčistím aj ukostrenie na karosériu a do čoho prosím vás idú tie štyri káble? Priamo do RJ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...