Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jelikož ti to ve videu i nastartuje tak bych to spíš typoval na špatně nastavené čerpadlo anebo se ten Lucas posral úplně když mu dávaš bordel z nádrže přímo. Nechápu jak to že nemáš zapojený filtr u tak náchylného čerpadla na naftu.

Pokud máš známého mechanika ať ti zkontroluje rozvody na čerpadle, mohlo ti to skočit na čerpadle už jsem to zažil a k tomu si kladu otázku jak to jede? Jako dřív nebo hůř?

Odesláno

auto jede jako dřív na tdčko bych ale typoval že by to mělo jet líp no takovej lenoch mi pčiijde já to auto mám asi dva měsíce když sem to přivezl domu tak mi to nechtělo nastartovat bylo vypojené žhavení pak sem zjistil že to nemá zapojený ten filtr ale jinak nafta do toho jde normálně jinak ty rozvody pokud poskočily to už je fakt poslední věc co mě napadá ale to budu řešit až si koupím tu žhavičku no ale možná máš pravdu protože si myslím že by to snad na ty 3 chytit mělo

Odesláno

Vyzkoušej a uvidíš. Ale bílý kouř je znamení nespálené nafty. A jestli to netáhne tak bych jako první šel po tom čerpadle.

Zkus to napojit přímo na flašku co to udělá.

Ten filtr si ale zapoj protože Lucas je fakt bída na tu naftu.

Odesláno

bílý kouř není nespálená nafta, moc nafty = černý kouř. Bílý je tuším voda ...

Ale jako já zde už radit nebudu, dokud auto nebude mít zapojené to, co má mít zapojené. Bez filtru fakt ne. :bojim Tím pádem to může být čerpadlo. Napadl mě ještě chcípák na čerpadle ... ale už nemám žaludek se vyjadřovat ... sorry.

Odesláno

Neviem aké tam idú žhaviče ale ako som už písal na Felde som mal rýchlo žhaviče a tie sa rozhavili po pripojení na baterku ihneď. Podľa mňa bude potrebné vymeniť všetky, mne aj výpadok jedného žhaviča robil problém zo štartom.

Odesláno

tak i s novýma žhavičkama stále stejný problém a vzhledem k bílému kouři je jasné že to bude čerpadlo na forech sem četl že se to dá seřídit pomocí nějakých šroubů posunudí dopředu nebo dozadu nemáte s tím někdo zkušenosti ?

Odesláno

jo jsou to upevňovací šrouby čerpadla jsou celkem 4 stačí je trochu povolit a natočit čerpadlo k motoru nejdřív. Stačí cca 1 mm ale můžeš i víc, ale lepší je pomalu a pak se k tomu dopracuješ aby to chytalo.

Jinak pokud máš klimu a Lucase jde ale přístup na pytel. Pokud nemáš klimu tak je to pohoda.

Na obrázku máš ukázené ty štefty jen pro představu kde jsou.

post-37184-14109631856402_thumb.jpg

Odesláno

tak hotovo s čerpadlem sem hejbal jak na jednu tak na druhou stranu ale problém setrvává zdálo se že je to ok několikrát sem to zkoušel a šlo to a pak to chvli stálo a už nenaskočilo fakt už nevím co s tím a ten bílý kouř tam byl stále

Odesláno

tak hotovo s čerpadlem sem hejbal jak na jednu tak na druhou stranu ale problém setrvává zdálo se že je to ok několikrát sem to zkoušel a šlo to a pak to chvli stálo a už nenaskočilo fakt už nevím co s tím a ten bílý kouř tam byl stále

Odesláno

Keď ti nepomohla výmena žhavičou atk by to mohlo biť špatne nastaveným predstrekom nafty na čerpadle.

Podľa toho obrázku vyššie tie skrutky označené červeno čo držia to drážkové kolo je potrebné povoliť (nie zdemontovať), mali by ta byť drážky na korekciu, nie len vyvrtané otvory pre skrutky (aspoň na Felde, čerpadlo Lucas to tak bolo). Keď budú povolené tie tri skrutky tak tou strednou maticou čo je na oske čerpadla sa do jednej alebo druhej strany podľa potreby ale po malých kúskoch, dotiahneš tie povolené tri skrutky a vyskúšaš štartovať. Dúfam že som ti to napísal zrozumiteľne.

No ti píšeš že ti tam chýbajú dve skrutky a to by mohla byť príčina, pootočenie osky voči drážkovmu kolu a tak posunutie predstreku.

Posúvanie na základe uchytenia čerpadla ako píše Daník mi moc nesedí ale ak je to náhodou konštrukčne inak riešené ako na Felda s tým Lucasom, myslím tie drážky kde sú tie tri skrutky tak je to možné.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...