Ivkopivko12tka Odesláno 4. srpen 2013 Odesláno 4. srpen 2013 Daj to do poriadneho servisu, kde sa s nikým a s ničím neserú. Možno to bude jednorazovo stáť viac, ale budeš mať pokoj. Napíš SZ keby si chcel poradiť Citovat
keltik Odesláno 4. srpen 2013 Autor Odesláno 4. srpen 2013 Ivko: ..už veru žiadny amatéri..ide to zajtra k machrovi a nešlo o peniaze..ja som zaplatil,čo si vypýtali a aj navyše..robili mi to kamaráti a preto to asi tak dopadlo.. a dík .. myslím,že určite napíšem,keďže idem rozoberať náhradný diel a sám Citovat
keltik Odesláno 5. srpen 2013 Autor Odesláno 5. srpen 2013 dnes len taká pohodovka.. vymenený štartér a aspoň jazdíme ešte sa čaká,kým príde manžeta na poloos (dnes sa zistilo,že je prasknutá ) a potom reklamácia výmeny gufera.. poobede som ešte trošku demontoval náhradný diel..ešteže mám garáž,lebo na slnku by som toho moc nespravil Citovat
keltik Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 dnes prehodených pár vecičiek z náhr.dielu: predné svetlá,smerovky,zadné svetlá a nejaké tie vecičky z interiéru ale,že som sa teda riadne spotil foto sa doplní neskôr .. nejak som pozabudol no a zajtra ide zasa trošku pobaviť mechanika ale z diaľky nevyzerá až tak zle Citovat
keltik Odesláno 7. srpen 2013 Autor Odesláno 7. srpen 2013 tak som sa dozvedel smutnú správu..teda hlavne pre moju peňaženku na tom mojom vraku treba meniť hádam všetko ešte šťastie,že aspoň drží pokope až kým nechytím Citovat
Voighta Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Tak to minimálně zamrzí spíš bych řekl nas.re Ale zase to brát z tý lepší stránky, ještě pár návětěv servisů a auto bude ve stavu jako kdyby ho vyrobily nyní a ne před 18 lety :D Citovat
keltik Odesláno 8. srpen 2013 Autor Odesláno 8. srpen 2013 no jo no..potom sa aspoň nebudem báť na ňom chodiť a uvádzať môžem r.v. 2013 Citovat
keltik Odesláno 16. srpen 2013 Autor Odesláno 16. srpen 2013 zatiaľ stojíme pred barákom a riešime náhr.diely aspoň volant som teda vymenil. dal som tam ten zachovalejší z XR.. no a keďže ma celkom baví sa hrabať v aute,tak aspoň rozoberám 1,6-ku ale je to o držku,ked som sám včera šla dole palubka (no pôrod),nárazníky,blatníky,dvere,čelo,chladič a so šťastím aj kapota(som myslel.že roztrepem predné sklo Citovat
keltik Odesláno 19. srpen 2013 Autor Odesláno 19. srpen 2013 tak sa stále trošku hrám s rozoberaním a prehadzovaním nejakých plastov a stalo sa mi toto..neviete ako ten radiátor vybrať ?? Citovat
keltik Odesláno 26. srpen 2013 Autor Odesláno 26. srpen 2013 potrebujem poradiť..nejak aj mechanik má chaos :-) mám úplne ľahký pedál (nestvrdne pri našľapaní) a už sú menené hadičky aj hlavný brzdový valec.. nikde brzdovka nepreteká,len nie a nie to natlakovať Citovat
keltik Odesláno 2. září 2013 Autor Odesláno 2. září 2013 tak aspoň malá úprava..trošku tajne,ale som označený tak ešte raz ďakujem Voightovi a nabudúce mu musím aspoň kolu zaplatiť. nejak sme nestíhali tentokrát [upravil dne 2/9/13 18:24 od keltik] [upravil dne 2/9/13 18:36 od keltik] Citovat
Voighta Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 Keltik: Já děkuju víc za to že si s těmi věcmi pro mě táhnul takovou dálku. Jak dopadl turnaj? Citovat
keltik Odesláno 3. září 2013 Autor Odesláno 3. září 2013 nemáš zač..ked môžem pomôžem a turnaj? tak poloúspešne. nakoniec som skončil vo štvrťfinále ale v podstate spokojnosť a príjemne prežitý víkend Citovat
keltik Odesláno 10. září 2013 Autor Odesláno 10. září 2013 tak mám problém už aj s riadiacou pákou..pomaly sa bojím,že vypadne myslíte,že by mi tam išla páka aj s kulisou z 1,6 XR ?? alebo treba meniť aj prevodovku?? zatiaľ sa len bavkám s plechmi a plastami..foto až keď to bude pripravené na výmenu Citovat
keltik Odesláno 11. září 2013 Autor Odesláno 11. září 2013 naozaj nik nevie poradiť?? pretože jeden mechanik vraví,že to pojde a druhý,že nie Citovat
radim.1008 Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 A co obě kulisy vyndat, porovnat a změřit, zda v nich není rozdíl? Převodovky dle mého budou nejspíš rozdílné. Citovat
cechic Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 Jsem stejného názoru, vyndat a porovnat a nedělá ti to povolený šroub na nápravnici co drží tu kulisu? Začal jsem mít taky velkou vůli v řadící páce a nakonec pomohlo dotáhnout jeden šroub Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.