keltik Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 tak som si konečne kúpil starú 306-ku.. len roboty s ňou bude asi tak na rok :-) inak je to Peugeot 306 hatchback 1,4 55kW r.v.1995 VIN : VF37AKDX230456006 [upravil dne 10/9/13 11:16 od keltik] Citovat
keltik Odesláno 16. červen 2013 Autor Odesláno 16. červen 2013 čakanie na riadenie (veď prečo by mi dva týždne od kúpy,nezačalo tiecť servo) som vyplnil troškou upratovania Citovat
Voighta Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 Vítej v klubu Šedá je pěkná barva tu mám rád Citovat
keltik Odesláno 16. červen 2013 Autor Odesláno 16. červen 2013 ďakujem za uvítanie ... tá šedá sa mi sprvu až tak nepáčila,ale ked kukám fotky (aj tvoje),tak ju už určite neprestriekam na striebornú,ako som chcel Citovat
keltik Odesláno 4. červenec 2013 Autor Odesláno 4. červenec 2013 tak som sa dnes,keďže automechanik ešte nemá na mňa čas,pustil aspoň do skrášľovania interiéru.. a prečalúnil som si tapacíry dverí..a na to,že som takéto niečo robil vôbec prvýkrát, som celkom spokojný..teda vlastne celkom dosť foto pred Citovat
Stifler Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 Vypadá to taky by se mi líbila kůžička v interiéru. Citovat
Borri28 Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Cau vytam te v klubu koupilsi pekne auto , prace snim asi bude zalezi co stim vse chces delat , za kolik si to koupil ? Citovat
keltik Odesláno 6. červenec 2013 Autor Odesláno 6. červenec 2013 Stifler: dík..tiež sa mi to takto páči viac ako,ked tam bola látka Borri: dík za uvítanie no tak najradšej by som nerobil nič,ale skoro každý týždeň nejaké prekvapko a kúpil som ho tak narýchlo za 500 eurokorún Citovat
keltik Odesláno 8. červenec 2013 Autor Odesláno 8. červenec 2013 dnes sme sa dočkali a máme vymenené riadenie.. staré bolo úplne na cucky, no aspoň jedna manžeta sa ešte dala použiť.. ale zasa sme zistili,že treba porobiť brzdy ...paráda Citovat
keltik Odesláno 8. červenec 2013 Autor Odesláno 8. červenec 2013 a na čo sme použili manžetu?? dlho som zháňal hadicu na sanie,ale 20 evri sa mi za ňu teda nechcelo dať tak som rozmýšľal,kde kúpiť iba nejakú gumenú hadicu a zrepasovať si ju.. no a dnes ako kukám na to vybraté riadenie,vravím si . a toto by mi tam nesedelo?? a čuduj sa svete,len som odrezal kraje a manžeta tam sedí ako r.ť na šerbel :-) už len aby vydržala Citovat
Tantor-BN Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 ak ju pripevniš pevne tak neexistuje aby nevidržala a pekne si to vymyslel Citovat
keltik Odesláno 9. červenec 2013 Autor Odesláno 9. červenec 2013 dnes vymenené sviečky a zapaľovacie káble + nakúpených pár drobností,nech sa cez víkend nenudíme ( t.j. centrál,nejaké filtre a pneu) a vybavené vyváranie prahov alebo,že by som si ušil manžetu na riadiacu páku ? aj tak nič v telke nedávajú ešte ma čakajú tie brzdy a musím si dať asi na chvíľku pokoj.. už teraz sa mi svokor smeje,že chcem mať z toho nové auto :-) nebude možno daleko od pravdy,len musím drahú presvedčiť,že treba podvozok a svetlá a nárazník Citovat
Miko2609 Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Aj ja ta vitam v klube a tie tapacire na dvere si urobil fakt luxusne Prajem vela stastnych km a mozno niekedy vedla seba zaparkujeme Citovat
keltik Odesláno 9. červenec 2013 Autor Odesláno 9. červenec 2013 Miko: ďakujem raz určite na seba natrafíme,veď nebývame vo Veľkom Jablku a ked budeš zasa fotiť v Záturčí,tak ti možno pokazím záber Citovat
Miko2609 Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Si zo zaturcia ? Ja som tam vyrastal ...no som odtial prec 3 roky no Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.