raylenka Odesláno 13. červen 2013 Odesláno 13. červen 2013 Ahoj, mám problém. Mám třídvéřovou 206, takže lidi zezadu musí lézt přes sklopené přední sedadlo. Páčka u sedadla se musí sklápět dolů, ale dneska ji kamarád sklopil nahoru, a jak to rval zpátky, sedadlo se zaseklo a páčka mu zůstala v ruce. Je tam ještě jedna, takže to zase taková tragédie není, ale dost obtížně se k ní dostává. Problém je, že to není tak úplně moje auto, a nerada bych ho po pár dnech ježdění hned zničila. Páčka je plastová, zlomila se přesně vejpůl na té trubičce, která vede ze sedadla, takže spravit to nepůjde, leda vyměnit. Ale já nemám ani páru o tom, jak se ta součástka vůbec jmenuje ani kde ji hledat, jestli ji vůbec seženu, a jestli to vůbec nějak vyměnit půjde. Poradíte prosím? Děkuji. [upravil dne 13/6/13 20:22 od raylenka] Citovat
P607Olda Odesláno 13. červen 2013 Odesláno 13. červen 2013 www.autoservistrnka.cz Myslím, že vlastníma rukama to stejně nebudeš opravovat, takže spíše vybrat vhodný servis, anebo kombinaci koupě a nasazení. Asi zkus ten odkaz nahoře. Případně vrakáč anebo někoho, kdo rozebírá 206. Moc moc by pomohlo, kdybys dala fotku zlomené části. Třeba ti ji tady někdo nabídne. Hugo Boss ji má určitě, ale Trutnov je z ruky. I když - po domluvě a i s nasazením, za dopoledne bys to měla hotové. http://www.peugeot-club.com/forum/member.php?action=viewpro&member=HUGO%20BOSS [upravil dne 13.6.2013 21:11 od P607Olda] Citovat
raylenka Odesláno 13. červen 2013 Autor Odesláno 13. červen 2013 Fotku jsem přidala, je to zlomené tam uprostřed. O to to tam potom nainstalovat až zas tolik nejde, mám šikovné kamarády, jde mi spíš o to, jestli to vůbec nějak seženu a co vůbec mám shánět, jestli to nějak půjde vyměnit Citovat
P607Olda Odesláno 13. červen 2013 Odesláno 13. červen 2013 Zřejmě existuje levá a pravá. Upřesni, prosím, na kterém sedadle (řidič, spolujezdec) a na které straně sedadla (vlevo vpravo) je ta páčka. Takže zítra: - telefon do zastoupení Peugeot, kolik stojí a zda mají skladem a jak dlouho by trvalo objednání - telefon do servisu Trnka, otázky tytéž - na internetu zjistit vrakáče, nabo je tady někdo zveřejní, všechny obvolat Sehnat to samozřejmě půjde, akorát to chce námahu a vytrvalost... Citovat
mxmen Odesláno 13. červen 2013 Odesláno 13. červen 2013 určitě ji doma mám, ale nevím jestli levou pravou nebo obě Citovat
raylenka Odesláno 13. červen 2013 Autor Odesláno 13. červen 2013 Je to spolujezdec, u řidiče by mi to nevadilo, s tím tolik nehýbu, a je to právě ta u dveří, pravá. Citovat
joshiki Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 seženeš páčku a stačí ji našroubovat torxem...otázka 2 minut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.