Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den,

moj sef ma poprosil, ci je mozne mu aktualizovat FW v aute, kvoli zmene jazyka aspon na CZ, keby bolo po slovensky bolo by to este lepsie ( auto je dovoz z belgicka aspon myslim, r.v. 2008, 1.6HDI ) a mapy a v autorizovanom servise mu to odmietli spravit s tym, ze sa to neda ( moj odhad, neda sa to oficialnou cestou )

K mapam ako podrobne su? oplati sa to vobec robit, alebo pouzivat radsej externu navi? Teraz su v aute mapy, kde zo Slovenska je len BA, KE, a BB.

Len netusim ako to funguje, pre istotu prikladam foto navigacie.

Viem, ze pri audi sa odklapal display navi, kde sa \"strkali\" mapy na SD karte, pri starsich vw a bmw bola DVD mechanika v kufry. Z mojho okolia nema nikto Peugeot a ja skusenosti s touto znackou nemam absolutne ziadne.

Za akukolvek odpoved Vam budem vdacny, uplne mi bude stacit, ked mi niekto napise ako sa to vobec robi a ako funguje ta navigacia vlastne :)

post-50234-14109631749496_thumb.jpg

Odesláno

trosku studovat si mohol, vsetko to tu je popisane s detailami, problemami ktore mozu vzniknut atd...

Oficialne neexistuje preklad do slovenciny, takze koncesionar peugeto ti povedal spravne... neoficialne sa to da.

takze studuj:)

Odesláno

co som tu pozeral, tak aktualizacia FW len cez kabel, ale stale mi nejde do hlavy ako dostanem mapy do navigacie, ked to nema slot na SD karty a sef tvrdi, ze ani DVD mechaniku, tiez cez kabel? :D

[upravil dne 12/6/13 10:21 od J4kub]

Odesláno

ale veď aktualizácie, či už soft alebo mapy sa robia cez cd (má to cd mechaniku), netreba žiadny kábel...

predpokladám, že je to rt4, takže tu:

ostatné, ak budeš mať záujem, cez sz;)

[upravil dne 12/6/13 12:20 od cvrlo]

Odesláno
co som tu pozeral, tak aktualizacia FW len cez kabel, ale stale mi nejde do hlavy ako dostanem mapy do navigacie, ked to nema slot na SD karty a sef tvrdi, ze ani DVD mechaniku, tiez cez kabel? :D

[upravil dne 12/6/13 10:21 od J4kub]

Máš ode mě mail

Odesláno

Prečo sa ten tvoj šéf sem neprihlási sám a bude to mať s prvej ruky ;).

Inak mohol si napísať čo je to za rádio, možno bude mať HDD na ktorý sa uložia mapy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...