J4kub Odesláno 12. červen 2013 Odesláno 12. červen 2013 Dobry den, moj sef ma poprosil, ci je mozne mu aktualizovat FW v aute, kvoli zmene jazyka aspon na CZ, keby bolo po slovensky bolo by to este lepsie ( auto je dovoz z belgicka aspon myslim, r.v. 2008, 1.6HDI ) a mapy a v autorizovanom servise mu to odmietli spravit s tym, ze sa to neda ( moj odhad, neda sa to oficialnou cestou ) K mapam ako podrobne su? oplati sa to vobec robit, alebo pouzivat radsej externu navi? Teraz su v aute mapy, kde zo Slovenska je len BA, KE, a BB. Len netusim ako to funguje, pre istotu prikladam foto navigacie. Viem, ze pri audi sa odklapal display navi, kde sa \"strkali\" mapy na SD karte, pri starsich vw a bmw bola DVD mechanika v kufry. Z mojho okolia nema nikto Peugeot a ja skusenosti s touto znackou nemam absolutne ziadne. Za akukolvek odpoved Vam budem vdacny, uplne mi bude stacit, ked mi niekto napise ako sa to vobec robi a ako funguje ta navigacia vlastne Citovat
merlin99 Odesláno 12. červen 2013 Odesláno 12. červen 2013 trosku studovat si mohol, vsetko to tu je popisane s detailami, problemami ktore mozu vzniknut atd... Oficialne neexistuje preklad do slovenciny, takze koncesionar peugeto ti povedal spravne... neoficialne sa to da. takze studuj:) Citovat
J4kub Odesláno 12. červen 2013 Autor Odesláno 12. červen 2013 co som tu pozeral, tak aktualizacia FW len cez kabel, ale stale mi nejde do hlavy ako dostanem mapy do navigacie, ked to nema slot na SD karty a sef tvrdi, ze ani DVD mechaniku, tiez cez kabel? [upravil dne 12/6/13 10:21 od J4kub] Citovat
cvrlo Odesláno 12. červen 2013 Odesláno 12. červen 2013 ale veď aktualizácie, či už soft alebo mapy sa robia cez cd (má to cd mechaniku), netreba žiadny kábel... predpokladám, že je to rt4, takže tu: ostatné, ak budeš mať záujem, cez sz;) [upravil dne 12/6/13 12:20 od cvrlo] Citovat
oplis Odesláno 12. červen 2013 Odesláno 12. červen 2013 co som tu pozeral, tak aktualizacia FW len cez kabel, ale stale mi nejde do hlavy ako dostanem mapy do navigacie, ked to nema slot na SD karty a sef tvrdi, ze ani DVD mechaniku, tiez cez kabel? [upravil dne 12/6/13 10:21 od J4kub] Máš ode mě mail Citovat
J4kub Odesláno 12. červen 2013 Autor Odesláno 12. červen 2013 dakujem chalani, posuniem info dalej a ozvem sa Citovat
Judes Odesláno 12. červen 2013 Odesláno 12. červen 2013 Prečo sa ten tvoj šéf sem neprihlási sám a bude to mať s prvej ruky . Inak mohol si napísať čo je to za rádio, možno bude mať HDD na ktorý sa uložia mapy. Citovat
cvrlo Odesláno 12. červen 2013 Odesláno 12. červen 2013 tipujem podľa ročníka na rt4 s hdd... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.