Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

http://loketka.foxik.net/

Na páté fotce vidíš kloub, který není bez vůlí a nebude asi ani příliš pevný, na osmé je potom vidět možnost výškového nastavené opěrky, teď ji mám na nejnižší možné úrovni, níž by šla dát po seříznutí nožky která je schovaná uvnitř. Opěrka se tam pouze položí, ale já bych ji rád dal napevno, neb se trochu hýbe a hlavně - já sedím dost vzadu a ta moje taky, takže nesedí na tunelu, ale částečně až za ním. Navíc přes ni asi podobně jako v druhém autě bude lézt syn dopředu, tak aby neupadl:D

Odesláno

Ahoj, mám dva dotazy :D :

1. Jde Ti zatáhnout ručka?

2. Co používáš za fotogalerii? Docela se mi líbí a nahradil bych tím tu svoji šílenou Singapore...

Odesláno

1. Rucka zatahnout jde na tri zuby, coz mi staci, vic jsem nikdy nepotreboval... navic tam je jeste mnoho vyssich pozic, ale ty uz by zas asi byly nepohodlne na razeni. Horsi je, ze ta loketka celkove neni odklopna, takze je to trochu pro \"hadi muze\", ale nevadi, to pohodli pri cestovani to stopro vynahradi. Proste je to takovy trochu na dodelani doma, ale za ty prachy v porovnani s konkurenci jsem to vzal :) Az budu v Ostrave (za necelý měsíc), tak mrknu na ty Ajsikovy, treba budou lepsi, treba horsi... Problem je, ze tam budu urcite Oktavii, takze takovejhle rozbor pro Peugeota asi nebudu moct udělat. Leda by se propůjčil Zila :)

2. Tohle je html galerie vytvorena Zoner Media Explorerem - velmi jednoduche. Pokud chces neco snadnyho, muzu doporucit Coppermine photo gallery.

Odesláno

Peta: Ja je pouzivam, protoze uz se mi parkrat stalo, ze php galerie hlasily znicehonic parse errory, neslo se dostat k mysql apod., coz se ti u html nestane - bud proste server jede, nebo nejede, ale takovyhle kraviny mi to nikdy nedelalo :)

Odesláno
Původně zaslal: Fx

http://loketka.foxik.net/

Na páté fotce vidíš kloub, který není bez vůlí a nebude asi ani příliš pevný, na osmé je potom vidět možnost výškového nastavené opěrky, teď ji mám na nejnižší možné úrovni, níž by šla dát po seříznutí nožky která je schovaná uvnitř. Opěrka se tam pouze položí, ale já bych ji rád dal napevno, neb se trochu hýbe a hlavně - já sedím dost vzadu a ta moje taky, takže nesedí na tunelu, ale částečně až za ním. Navíc přes ni asi podobně jako v druhém autě bude lézt syn dopředu, tak aby neupadl:D

Fx-i ta operka vypada velice dobre! Hlavne se mi tam libi ta vyklopna cast na postaveni plechovek. Jestli to zitra stihnu, tak tu pro porovnani hodim fotky te moji operky.

Odesláno

Koukám na ty tvoje potahy, poříd sbírám inspiraci, protože interiér 406 mi přijde jako děsnej obejvák, ale ty potahový látky jsou jak ze třicátejch let, vůbec se mi to nelíbí. Asi půjdu do flocku - kombinace černé s tmavou šedou - na dveře, a k tomu nějaký rozumný potahy ve stejný barvě...

Odesláno

Ja jsem ty potahy koupil v Peugeotu. Stali me neco malo pres 2tis.

Koupil jsem je hlavne kvuli tomu, ze se mi odirala ta vystoupla cast operadla (bliz ke dverim).

Ja uz mam delsi dobu v planu dodelat do auta el.stah. oken. Takze to obnasi i koupeni jinech tapecirunku na dvere (chci je sehnat na vrakaci), takze snad sezenu nejakej normalni odstin. ;)

Odesláno

Ja mam elektriku jen vepredu, ale nejak mi \"drhne\" pravy okynko... Ale to je jeden z tech min podstatnejch problemu, ted hodlam delat na novejch tlumicich a kompletne zadni naprave, jak jsem psal jinde...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...