jipre Odesláno 10. červen 2013 Odesláno 10. červen 2013 jsem v tomto fóru nováček.Mám dva měsíce P 806 2,1 Td a můžu říct za ty peníze super kára.Jsem z něj úplně nadšený.Ale bohužel je to přece starší vůz a něco má za sebou. chtěl bych znovu obnovit a otevřít diskuzi o vstřikovacím čerpadle LUCAS.Teď v těch začínajících vedrech začíná mi motor chcípat(vždy zrovna v místě kde to nejméně potřebuji) a začali být velké problémy se startováním.Podle Vašich rad používám ruční pumpičku-to jakžtakž funguje,ale to není řešení.Má někdo novější poznatky jak na čerpadlo ? Předem všem zúčastněným mnohokrát děkuji. Citovat
LORD_mapiv Odesláno 10. červen 2013 Odesláno 10. červen 2013 nejjednodussi je napichnout to na diagnostiku.. vypise ti to zavady a predejdes tim zbytecnymu experimetovani a mozna usetris tim i nejaky peniz.. nejspis bude spatny jedno cidlo na cerpadle.. pokud budes vedet ktery, tak potom uz je to relativne easy.. Citovat
roman74 Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 pokial máš možnost vyrieš to tak ako ja/zožen si mechanicky-lankom ovladane čerpadlo bosch+trubky a trisky,vymen to a máš svatý pokoj/len ta upozornujem že čerpadlo musí mať aj rozvodové koleso.boli v starších 605 možno xm,treba len zhánať.A aby som nezabudol treba k tomu ten teplovodný sytič/je na termostate a lanko ide na tiahlo do čerpadla,mám istotu že to pojde až do skonania auta,lebo už jedno prežilo Citovat
kecod Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 co sa stane ak vymenim len trubky a cerpadlo a striky neham povodne co boli na lucas epick... Citovat
roman74 Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 nepasuju tlaky,lukas má iný otváracií tlak ako bosch,ak inak nejde dá sa to nastavit:roker [Edited on 5/7/13 19:33 by roman74] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.