Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jsem v tomto fóru nováček.Mám dva měsíce P 806 2,1 Td a můžu říct za ty peníze super kára.Jsem z něj úplně nadšený.Ale bohužel je to přece starší vůz a něco má za sebou.

chtěl bych znovu obnovit a otevřít diskuzi o vstřikovacím čerpadle LUCAS.Teď v těch začínajících vedrech začíná mi motor chcípat(vždy zrovna v místě kde to nejméně potřebuji) a začali být velké problémy se startováním.Podle Vašich rad používám ruční pumpičku-to jakžtakž funguje,ale to není řešení.Má někdo novější poznatky jak na čerpadlo ?

Předem všem zúčastněným mnohokrát děkuji.

Odesláno

nejjednodussi je napichnout to na diagnostiku.. vypise ti to zavady a predejdes tim zbytecnymu experimetovani a mozna usetris tim i nejaky peniz.. nejspis bude spatny jedno cidlo na cerpadle.. pokud budes vedet ktery, tak potom uz je to relativne easy..

Odesláno

pokial máš možnost vyrieš to tak ako ja/zožen si mechanicky-lankom ovladane čerpadlo bosch+trubky a trisky,vymen to a máš svatý pokoj/len ta upozornujem že čerpadlo musí mať aj rozvodové koleso.boli v starších 605 možno xm,treba len zhánať.A aby som nezabudol treba k tomu ten teplovodný sytič/je na termostate a lanko ide na tiahlo do čerpadla,mám istotu že to pojde až do skonania auta,lebo už jedno prežilo

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...