Johnny5 Odesláno 8. červen 2013 Odesláno 8. červen 2013 Da sa \"doma\" vymenit klinovy remen na 1.6 HDi? Neviem ako je to mozne ale posunul sa mi klinovy remen dolava o jednu drazku a ta cast co pretrcala mimo kladiek sa \"zozuvala\". Momentalne som v Belgicku a tu su servisy strasne drahe tak ak by to bolo mozne vymenit svojpomocne zisiel by sa nejaky navod. Dik Citovat
Guest servisman Odesláno 8. červen 2013 Odesláno 8. červen 2013 zde máš něco http://www.forum-auto.com/pole-technique/mecanique-electronique/sujet517188.htm je to výměna rozvodu ale drážkový řemen je tam taky Citovat
P607Olda Odesláno 8. červen 2013 Odesláno 8. červen 2013 On skočil pro nějakou příčinu. Napínací kladka je volná, nebo se zadírá nějaké ložisko... Citovat
Johnny5 Odesláno 8. červen 2013 Autor Odesláno 8. červen 2013 To mi je jasne ze to ma nejaku pricinu. Len sa potrebujem dostat domou a doma to uz budem riesit, teraz by som chcel aspon ten remen vymenit a dufam ze to cestu domov vydrzi. Doma by som uz dal vymenit co by trebalo dalsie... Citovat
Johnny5 Odesláno 8. červen 2013 Autor Odesláno 8. červen 2013 Tak bol som to pozriet a je to presne ako v tom navode, takze staci len klucom pootocit napinaciu kladku, vymenit remen a hotovo... no fajn este aby som v úpondelok zohnal novy remen.. Citovat
bart.lbc Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 Da sa \"doma\" vymenit klinovy remen na 1.6 HDi? Neviem ako je to mozne ale posunul sa mi klinovy remen dolava o jednu drazku a ta cast co pretrcala mimo kladiek sa \"zozuvala\". Momentalne som v Belgicku a tu su servisy strasne drahe tak ak by to bolo mozne vymenit svojpomocne zisiel by sa nejaky navod. Dik To se mi taky stalo u 2.0HDi a taky mi hned druhý den prasknul. U té výměny si skontroluj volnoběžnou kladku co je na alternátoru aby na jednu stranu sní šlo volně točit a na druhou aby zybírala. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.