Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsetkych mam P306 sedan r.v. 1998 benzin ,55kw a chcem sa opytat ci v tomto type auta ma alebo nema byt pelovy filter. Ja som to pozeral a na strane spolujazdca som aj pod stieracom nasiel nieco ako filter.Najprv som musel dat dole plastovu mriezku pod stieracom ( 2 torx skrutky) potom plechovu mensiu cast ( 3 skrutky na kluc c.13 ) pod ktorou je guma a pod nou je akysi filter nalepeny a vyzera ako nejaka plsť s dvomi uskami ako na hrnci a pod tymto čudom už bol vidiet ventilator vnutornej ventilacie. Tak neviem ci je to original od vyroby alebo to niekto tam dal ako docasne riesenie. Dakujem za odpovede.

Odesláno

Lenže ja nemám klimatizáciu.

Vstupny otvor ventilatora v kabne je rovnaky ci uz mas klimu alebo nie.

Mozes to riesit ako je popisane v tom vlakne, alebo vymysliet este nieco lepsie.

Odesláno
Odpověď zní: 306 nikdy pylový filtr neměla ;)

Tím bych si nebyl až zas tak jistý..

Díval jsi se do palubky odspodu?

Vysvětli mi teda ten pokles tlaku vzduchu hnaného do kabiny při vypnutí vnitřního okruhu a opačně..

Bylo by trošičku hloupé a neekonomické aby se vyrábělo něco, co se nikdy neprodá..

Navíc, by se lepil pyl a všelijaký humus na vlhké stěny průduchů a to by určitě nedělalo dobrotu..

[upravil dne 7/6/13 17:19 od LeF]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...