skuci Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 pro všechny 508čkáře a ty si co auto koupí, koupili, nebo jim končí a nebo dokonce v nedávné době skončila záruka jako mě mám pár rad... - domluvte se s předstihem před koncem záruky v servisu, kam jezdíte, kdy by si na Vás udělali čas, aby Vám vůz prohlídli... závady a opravy v rámci garance - výměna ostřikovače čelního skla - uvolněná čočka bi-xenonu - přehrání software vozidla - utěsnění zadního kufru - upravení výplně zadních podběhů - výměna držáků nápojů (nové s tvrzeným držákem proti drnčení) a teď poslední, které mi byli udělány v rámci kontroly 1 den před koncem záruky - výměna horní části a uložení předních tlumičů - přehrání software motoru a aktualizace - zaslepení otvorů v motoru proti nečistotám - promazání a kontrolo HU displeje = to byl výčet všeho, co dělali v rámci garance co sice fungovalo ale nevykazovalo úplně správný stav, jaký mělo a teď ještě pár věcí co přestalo fungovat - výměna ŘJ vyhřívání sedačky řidiče - výměna předního repráku - výměna loupající řadící páky a loupajícího volantu to je výčet všeho, co jsem na voze za ten rok a něco, co auto mám dělal... není to nic hroznýho, bylo to prostě nový auto a musí se tomu vychytat chyby... taťka má o necelý rok mladší 508čku a tam už některé závady nejsou... už ser poučili... [upravil dne 3/6/13 18:53 od skuci] Citovat
Hajra Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 diky moc. to budou v servisech cumet pokud tam vsichni budeme chodit s papirkem s tvym seznamem. Citovat
HonzaZ Odesláno 4. červen 2013 Odesláno 4. červen 2013 Na základě čeho ti to vše dělali? Samozřejmě kromě zjevných závad. Citovat
mirohrob Odesláno 4. červen 2013 Odesláno 4. červen 2013 Skuci To máš akú záruku? Rok aj niečo. Citovat
stefano Odesláno 4. červen 2013 Odesláno 4. červen 2013 Kupoval ho ako predvádzačku, takže záruka asi začala dňom, od kedy ho mal importér na pradajni. Citovat
OK406 Odesláno 4. červen 2013 Odesláno 4. červen 2013 stefano: záruka ti běží od doby, kdy převezme kupující vozidlo, takže ne importer, ale kupující. Alespoň tak je to unás a i tak bylo. Bohužel zákony se mění tak rychle, že nelze vše sledovat. Citovat
Otan Odesláno 4. červen 2013 Odesláno 4. červen 2013 stefano: záruka ti běží od doby, kdy převezme kupující vozidlo, takže ne importer, ale kupující. Alespoň tak je to unás a i tak bylo. Bohužel zákony se mění tak rychle, že nelze vše sledovat. Souhlas, ano, tak by to mělo být.:papa Citovat
OK406 Odesláno 4. červen 2013 Odesláno 4. červen 2013 Ale mě se to nebude týkat, jelikož nové auto si nikdy nebudu moci koupit, natož :okrásnou 508 SW GT:(. Jinak plně souhlasím se skuci, aby se plně využila záruka do poslední zákonné možnosti!!! Pak už to platí každý ze své kapsy! [upravil dne 4/6/13 16:45 od OK406] Citovat
stefano Odesláno 4. červen 2013 Odesláno 4. červen 2013 stefano: záruka ti běží od doby, kdy převezme kupující vozidlo, takže ne importer, ale kupující. Alespoň tak je to unás a i tak bylo. Bohužel zákony se mění tak rychle, že nelze vše sledovat. Souhlas, ano, tak by to mělo být.:papa K tej záruke by som sa nevyjadroval, keby som s tým nemal osobnú skúsenosť. Auto som kúpil 5/2012 s tým, že záruka začala 6/2011. Kupoval som ho ako nové ( výstavný kus-3 km ) s výraznou zľavou. Aj keď na ňom jazdím len rok, podľa serv. knihy prvá prehliadka je tento mesiac. Ešte dodám, že v cene bola predlž. záruka na 4 roky. Citovat
skuci Odesláno 4. červen 2013 Autor Odesláno 4. červen 2013 Na základě čeho ti to vše dělali? Samozřejmě kromě zjevných závad. no co se projevilo, tak sem to jel řešit a na další jsem přišel náhodou, když tam byl taťka se svojí 508čkou a oni mu tam něco udělali v rámci svolávačky apod. tak sem si to nechal udělat na svym taky... a když sem tam teď byl naposled, tak mu řikám... \"Končí mi záruka, mrkněte do systému, co všechno je tam za chyby a opravy a opravte to!\" Citovat
skuci Odesláno 4. červen 2013 Autor Odesláno 4. červen 2013 stefano: záruka ti běží od doby, kdy převezme kupující vozidlo, takže ne importer, ale kupující. Alespoň tak je to unás a i tak bylo. Bohužel zákony se mění tak rychle, že nelze vše sledovat. Souhlas, ano, tak by to mělo být.:papa K tej záruke by som sa nevyjadroval, keby som s tým nemal osobnú skúsenosť. Auto som kúpil 5/2012 s tým, že záruka začala 6/2011. Kupoval som ho ako nové ( výstavný kus-3 km ) s výraznou zľavou. Aj keď na ňom jazdím len rok, podľa serv. knihy prvá prehliadka je tento mesiac. Ešte dodám, že v cene bola predlž. záruka na 4 roky. já mám záruku v téhle délce z jednoho prostého důvodu... Auto bylo přihlášeno do provozu 6/2011 autosalonem Peugeot a já ho kupoval v 2/2012 jako předváděčku, proto mi záruka končí 6/2013 Citovat
HonzaZ Odesláno 4. červen 2013 Odesláno 4. červen 2013 OK, r.v. auta máš 2011 nebo ještě 2010? Citovat
skuci Odesláno 5. červen 2013 Autor Odesláno 5. červen 2013 hele výrobu nevim, ale vzhledem k tomu, že historie vozidla je taková, že si ho objednala majitelka autosalonu pro sebe a pak ho dala na salon a odprodej, tak si myslím, že výroba bude 2011 Citovat
stefano Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 Už som tu raz písal, že dátum výroby sa dá zistiť podľa DAM čísla, nachádza sa na štítku, ktorý je nalepený dole na ľavonm strednom stĺpiku, kde sú udaje o tlaku pneumatík a kód laku. Malo by to byť : 12. . . CJ Citovat
HonzaZ Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 Ano podle DAM, nebo i orientačně podle písmene na 10. pozici ve VIN. (A - 2010, B - 2011, C - 2012) Citovat
skuci Odesláno 6. červen 2013 Autor Odesláno 6. červen 2013 pokud se budu řídit podle 10. čísla tak auto je vyrobeno v roce 2010 a do provozu 6/2011 Citovat
HonzaZ Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 Vím přesně kdy bylo mé auto vyrobeno. Skuci, pokud to chceš vědět přesně, tak mi dej VIN, třeba do SZ. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.