Jmag_1 Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Zdarec chlapi dotaz.Mám v autě klimatizaci,jde o manualní AC.Zajímalo by mě jestli to jde nějak vyměnit za digitální klimatronik?:-) [upravil dne 3/6/13 11:26 od Jmag_1] Citovat
Ferry Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 jde vsechno, otazka, jestli se to vyplati a jestli to verze BSI v aute povoli, to prvni si myslim, ze urcite ne a u toho druheho by ses musel podivat pres diag primo ve svem aute jinak pokud by ses do toho chtel pustit, tak myslim, ze urcite cela palubka ven (vzhledem k pristupnosti ventilatoru a kabeloveho svazku klimatizace u 206) no a pak to dratovani, nevim, zda mas dostupnost schemat, abys vse prepojil a dotahal chybejici draty [upravil dne 3/6/13 11:59 od Ferry] Citovat
ChouLu Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 U nemuxu se rozlišuje v BSI pouze jestli tam klíma je nebo není Nicméně pokud se do toho chceš pouštět, tak je nutné mít všechny díly z jednoho ročníku, nejlépe přendávat z jednoho auta do druhého. Není to jen o výměně displaye, ale musíš vyměnit klapky za elektrické, teplotní čidlo s ventilátorem v místě spolujezce apod... Citovat
Jmag_1 Odesláno 3. červen 2013 Autor Odesláno 3. červen 2013 No koukám že to asi nebude žádná sranda :-) Ja sem si to myslel jen jsem to potřeboval potvrdit :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.