Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

mě povídej,po koupi auta jsem (za ten rok) dělal:rozvody,olej v převodovce,naplnění klimy,ramena,stabiltyčky,předek stavák,brzdy oboje a teď fungl kola na zimu :D

tak mě napadlo co tak začít začít krást nebo dělat politiku...ikdyž to výjde nastejno :D

Odesláno

dostal jsem dáreček-pastu na kovy

v7d8.jpg

7c0v.jpg

ošetřená střecha mimojiné i LIDLem...v týdnu mi přijde syntetika collinite

9xvd.jpg

umyté jenom šamponem s přídavkem vosku(auto nebylo leštěné ani clayované co ho mám rok)

hebs.jpg

• O 1 měsíc později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

]Tákže po dlouhé době jsem se opět tady.

Poznatky a zážitky s autem:

Auto na zimákách r15 185/55 vůbec nedrží na silnici... NA TOHLE AUTO PATŘÍ MINIMÁLNĚ 16\"

Na sprint jsem dal kamoše s 330d 130kw+chip...koukal co umí malý pežotek :D

Letnáky mám vyzuté a čekají, až je zrenovuju a do jara koupím gumy

Vrtá mi hlavou pořízení RC

Začal jsem se konečně věnovat leštení a ošetřovaním(detailingem)aut a je to neuvěřitelný krok vpřed

pár foteček leštění

není to zrovna nepatrný rozdíl na tak starém autě wbzc.jpg

vyleštění lesklého plastu zpětného zrcátka gti

c66fz.jpg

není co dodat...prostě lesk jako prase :D

jxxa.jpg

Odesláno

Je to dělané tzv. strojně. Ruční leštění není moc účinné. Plasty jsem dělal pastu přímo na plasty btw jdou vyleštit i npř ofuky. Používám pasty 3M +pasta na plasty :)

Odesláno

Nejdřív jsem ji ošmirgloval(asi 3 zrnitosti zhruba zrno 400-600,1000), protože byla obouchaná a byl na ní bezbarvý lak. Plcnul jsem na hlavici leštící pastu na kovy(konkrétně autosol), a filcovým kotoučkem ve vrtačce rozleštil, pak jsem si na ruku namotal kousek bílého toaleťáku a zápěstím jsem hlavicí točil jako bych ji šrouboval a povoloval...na papíru je pak dobře vidět jak se jemně hliník obrušuje...práce celkově asi hodina-stav de facto nové páky :) člověk na to musí mít trpělivost a klid :)

Odesláno

ta hlavice je i s tím černým plastovým kroužkem nejspíš nalisovaná nebo je na lepidle...musíš zabrat vší silou jako bys celou šajtru chtěl vytrhnout ven ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...