Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tož, zduř.

Po asi roce, kdy jsem váhal nad splašenou krabičkou mě shoda okolností + nutnost býti pojízdným dokopala ke koupi 106 1,5D. Klasika - bude to chtít obě poloosy, vzadu už je vidět tvořící se Áčko, ale co už ...

Jde mi o jinou věc. Má nevlastní sedmiletá dcera takto zvyklá od dědy na Galanta s centrálem se tak těšila že někam pojede, že mi páčila za vnější kliku v momentě, kdy jsem jí zevnitř otevíral (ne kličkou, ale \"čudlíkem).

Výsledkem jest, že nejdou otevřít ani zevnitř, ani zvenčí - obojí je gumový jako já po litru rumu. Existuje nějaká šikovná možnost jak se do těch dveří dostat, aniž bych jim ublížil prosím ?

:bacha

Díky.

Odesláno
Asi to odnesly táhla. Pokud se tam dostaneš, tak sundej tapec a mrkni co se stalo :myslim

To je mi taky jasný - mi jde o to, jak do nich víš ?:super

Edit - tedy přes vnitřek by to mělo jít ? Makám mimo republiku a vůbec nemám na nic čas, ani na ty blbý ryby už ne. Ale dovolil jsem si ten luxus si pronajmout garáž a teď bo marodím bych na to i kousek času našel. Spíš mi šlo o to jestli už to někdo nedělal a nedal by mi do ruky jednoduchou mapu a neukázal sever ...

[Edited on 30/5/13 15:49 by Paulus second]

Odesláno

Na sundání tapecu nic není. Jen je potřeba to dělat s citem, aby se neurvaly všechny plastový úchytky. Pak je tam pár šroubů - vše torx. Už si to přesně nepamatuju - sundaval jsem to, když jsem dělal tenkrát centrál

Jediný problém bude možná v tom, že ti tam bude vadit sedačka, abys povolil všechny šrouby. Pokud by vadila, tak sedačka ven :D (4 šrouby v kolejnicích - velký torx)

Odesláno
Na sundání tapecu nic není. Jen je potřeba to dělat s citem, aby se neurvaly všechny plastový úchytky. Pak je tam pár šroubů - vše torx. Už si to přesně nepamatuju - sundaval jsem to, když jsem dělal tenkrát centrál

Jediný problém bude možná v tom, že ti tam bude vadit sedačka, abys povolil všechny šrouby. Pokud by vadila, tak sedačka ven :D (4 šrouby v kolejnicích - velký torx)

Vrhnu se na to - díky:super

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tož zduř.

Onehdá jsem se na to vrhnul a neuspěl. Tapec šel dolů jak víno, ovšem místa je tam na ruce hobbití a ne pro chlapa. Seznal jsem že táhla \"táhlujou\", žádný nejni odpojený či vypadlý a prostě nic - past. Problém bude nejspíš v zámku bo na druhých zadních dveřích zevnitř kolem zámku jsem našel stopy hrubého násilí (nejspíš někdo přede mnou řešil totožný problém a přinasral se u toho).:bacha

Tak váhám jestli se do toho dát stejnou cestou - ne že bych ty dveře zas tak potřeboval používat, ale jako na potvoru jsou to ty k chodníku a vozívám tam dcerku a dva psy, tudíž je nechávat nastupovat z ulice a uhlídat je jest vopruzem.:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...