Paulus second Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 Tož, zduř. Po asi roce, kdy jsem váhal nad splašenou krabičkou mě shoda okolností + nutnost býti pojízdným dokopala ke koupi 106 1,5D. Klasika - bude to chtít obě poloosy, vzadu už je vidět tvořící se Áčko, ale co už ... Jde mi o jinou věc. Má nevlastní sedmiletá dcera takto zvyklá od dědy na Galanta s centrálem se tak těšila že někam pojede, že mi páčila za vnější kliku v momentě, kdy jsem jí zevnitř otevíral (ne kličkou, ale \"čudlíkem). Výsledkem jest, že nejdou otevřít ani zevnitř, ani zvenčí - obojí je gumový jako já po litru rumu. Existuje nějaká šikovná možnost jak se do těch dveří dostat, aniž bych jim ublížil prosím ? Díky. Citovat
MJSytic Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 Asi to odnesly táhla. Pokud se tam dostaneš, tak sundej tapec a mrkni co se stalo Citovat
Paulus second Odesláno 30. květen 2013 Autor Odesláno 30. květen 2013 Asi to odnesly táhla. Pokud se tam dostaneš, tak sundej tapec a mrkni co se stalo To je mi taky jasný - mi jde o to, jak do nich víš ? Edit - tedy přes vnitřek by to mělo jít ? Makám mimo republiku a vůbec nemám na nic čas, ani na ty blbý ryby už ne. Ale dovolil jsem si ten luxus si pronajmout garáž a teď bo marodím bych na to i kousek času našel. Spíš mi šlo o to jestli už to někdo nedělal a nedal by mi do ruky jednoduchou mapu a neukázal sever ... [Edited on 30/5/13 15:49 by Paulus second] Citovat
jiri106xs Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 Ti to píše. Musíš sundat tapec, aby jsi se k nim dostal... jinudy to nepůjde. Citovat
Paulus second Odesláno 30. květen 2013 Autor Odesláno 30. květen 2013 Ti to píše. Musíš sundat tapec, aby jsi se k nim dostal... jinudy to nepůjde. Jo - mám Kida, to by asi mělo jít bez nějakýho násilí. Díky. Citovat
MJSytic Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 Na sundání tapecu nic není. Jen je potřeba to dělat s citem, aby se neurvaly všechny plastový úchytky. Pak je tam pár šroubů - vše torx. Už si to přesně nepamatuju - sundaval jsem to, když jsem dělal tenkrát centrál Jediný problém bude možná v tom, že ti tam bude vadit sedačka, abys povolil všechny šrouby. Pokud by vadila, tak sedačka ven (4 šrouby v kolejnicích - velký torx) Citovat
Paulus second Odesláno 30. květen 2013 Autor Odesláno 30. květen 2013 Na sundání tapecu nic není. Jen je potřeba to dělat s citem, aby se neurvaly všechny plastový úchytky. Pak je tam pár šroubů - vše torx. Už si to přesně nepamatuju - sundaval jsem to, když jsem dělal tenkrát centrál Jediný problém bude možná v tom, že ti tam bude vadit sedačka, abys povolil všechny šrouby. Pokud by vadila, tak sedačka ven (4 šrouby v kolejnicích - velký torx) Vrhnu se na to - díky:super Citovat
Paulus second Odesláno 28. srpen 2013 Autor Odesláno 28. srpen 2013 Tož zduř. Onehdá jsem se na to vrhnul a neuspěl. Tapec šel dolů jak víno, ovšem místa je tam na ruce hobbití a ne pro chlapa. Seznal jsem že táhla \"táhlujou\", žádný nejni odpojený či vypadlý a prostě nic - past. Problém bude nejspíš v zámku bo na druhých zadních dveřích zevnitř kolem zámku jsem našel stopy hrubého násilí (nejspíš někdo přede mnou řešil totožný problém a přinasral se u toho). Tak váhám jestli se do toho dát stejnou cestou - ne že bych ty dveře zas tak potřeboval používat, ale jako na potvoru jsou to ty k chodníku a vozívám tam dcerku a dva psy, tudíž je nechávat nastupovat z ulice a uhlídat je jest vopruzem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.