Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

hučení brzd při brždění

Recommended Posts

Odesláno

zdravim! na me 306 mi hučí brzdy když lehce dobržďuji, pouze pravá strana, brzdy nedávno čištěny desky lehce zabroušeny maj teměř ješte 1cm... kotouče v pořádku... máte někdo zkušenost?

Odesláno

to me delalo taky a pak to samo prestalo. mam ate power disc plus sportovni desky.

Odesláno

Taky mám pocit, že mám tento problém - ale pokud ano, tak už ca 4,5 roku. Jen při jemném dobržďování např. na semafor nebo tak. Při plné brzdě žádné takové zvuky. Brzdy brzdí jak mají - jde jen o akustický projev...

No a v servisu mi na to řekli, že na PZ kotouči je vybrzděná hranka, která to nejspíš způsobuje, že brzdy jsou OK. Ale budu teď někdy muset brzdy tak jako tak měnit (destičky i kotouče), tak dám vědět, jestli to zmizelo ;)

• O 5 měsíců později...
Odesláno

No a teď mám zase problém s tím, že po výměně kotoučů i destiček na předních kolech tyto při jemném brzdění/dobržďování pískají :nevim

Odesláno

A nedělá vám to pouze třeba na zimákách? Já pravě teď poslední dva týdny pozoruji na Goodyear UG7+ hučení při jemném dobržďování, před přezutím tam to hučení nebylo. Myslel jsem, že to dělá ten šípový vzor když se jakoby rozplácne.

[upravil dne 24/11/13 11:29 od Cinci]

Odesláno

U mojí 406-ky začal při brždění hroznej hukot, který se postupem času zhoršoval až rezonoval celý předek. Na vině byly odlepené (odrezlé) brzdové destičky. Po vyndání z třmenu se úplně rozpadly a odpadly od té kovové destičky. Když jsem to viděl, tak jsem se opotil, ještě že neodpadly za jizdy.

post-31496-14109634255773_thumb.jpg

post-31496-14109634256148_thumb.jpg

Odesláno
A nedělá vám to pouze třeba na zimákách? Já pravě teď poslední dva týdny pozoruji na Goodyear UG7+ hučení při jemném dobržďování, před přezutím tam to hučení nebylo. Myslel jsem, že to dělá ten šípový vzor když se jakoby rozplácne.

[upravil dne 24/11/13 11:29 od Cinci]

Letní/zimní bez rozdílu, v mém případě nejde o hučení, ale o pískání :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...