abio Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 zdravim! na me 306 mi hučí brzdy když lehce dobržďuji, pouze pravá strana, brzdy nedávno čištěny desky lehce zabroušeny maj teměř ješte 1cm... kotouče v pořádku... máte někdo zkušenost? Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 to me delalo taky a pak to samo prestalo. mam ate power disc plus sportovni desky. Citovat
Veverka Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Taky mám pocit, že mám tento problém - ale pokud ano, tak už ca 4,5 roku. Jen při jemném dobržďování např. na semafor nebo tak. Při plné brzdě žádné takové zvuky. Brzdy brzdí jak mají - jde jen o akustický projev... No a v servisu mi na to řekli, že na PZ kotouči je vybrzděná hranka, která to nejspíš způsobuje, že brzdy jsou OK. Ale budu teď někdy muset brzdy tak jako tak měnit (destičky i kotouče), tak dám vědět, jestli to zmizelo Citovat
Veverka Odesláno 23. listopad 2013 Odesláno 23. listopad 2013 No a teď mám zase problém s tím, že po výměně kotoučů i destiček na předních kolech tyto při jemném brzdění/dobržďování pískají Citovat
Cinci Odesláno 24. listopad 2013 Odesláno 24. listopad 2013 A nedělá vám to pouze třeba na zimákách? Já pravě teď poslední dva týdny pozoruji na Goodyear UG7+ hučení při jemném dobržďování, před přezutím tam to hučení nebylo. Myslel jsem, že to dělá ten šípový vzor když se jakoby rozplácne. [upravil dne 24/11/13 11:29 od Cinci] Citovat
Butrus Odesláno 24. listopad 2013 Odesláno 24. listopad 2013 U mojí 406-ky začal při brždění hroznej hukot, který se postupem času zhoršoval až rezonoval celý předek. Na vině byly odlepené (odrezlé) brzdové destičky. Po vyndání z třmenu se úplně rozpadly a odpadly od té kovové destičky. Když jsem to viděl, tak jsem se opotil, ještě že neodpadly za jizdy. Citovat
Veverka Odesláno 26. listopad 2013 Odesláno 26. listopad 2013 A nedělá vám to pouze třeba na zimákách? Já pravě teď poslední dva týdny pozoruji na Goodyear UG7+ hučení při jemném dobržďování, před přezutím tam to hučení nebylo. Myslel jsem, že to dělá ten šípový vzor když se jakoby rozplácne. [upravil dne 24/11/13 11:29 od Cinci] Letní/zimní bez rozdílu, v mém případě nejde o hučení, ale o pískání Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.