Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau. Nepotkali jsme se náhodou v Praze??? Jeli jsme společně směr Václavák po té 3 nebo 4 proudové silnici - bílý pug s oranč doplňkama :D

Jestli si to ty, tak ten zvuk se mi moc líbil a celkově to vypadá pěkně a zdůrazňuje osobní styl ;)

Odesláno

Ahoj, no jasně, že jsem to byl já!

Díky moc! Myslím, že na toho dieslovýho prcka to není vůbec špatný :D A máš pravdu, jedu si to svoje. ;)

Jinak tvůj kousek se mi taky hodně líbí, ta oranžová to pěkně doplňuje, hezky decentní! A kamarádka, co seděla vedle mě si tvýho zvuku všimla dřív než já, takže taky zaujme! :super

Odesláno

Jo kamarádka...já myslel přítelkyně :roker.

Taky děkuju, já tam mám Ulter přímo na mou motorizaci a nemůžu si ho vynachválit. když chci, je to docela hezky decentně slyšet a když chci, tak není slyšet vůbec, což mi vyhovuje :).

Ta třeba se zas někde potkáme, zdar! :papa

Odesláno

Je to bejvalá mýho kamaráda, takže zakázaný ovoce :D

Myslel jsem si, že to je ulter :) A taky můžu jezdit celkem potichu, když chci, ale to moc často nechci! :roker

Měj se!

Nevíte někdo, kolik tlačí turbo na 1.4HDi? Nemůžu to nikde za boha najít. :(

Odesláno

Proc jsi nenechal ovladani turba pres solenoid???

Vzdyt ecu to podporuje a mohl se nekdo vyhrat s tlakem turba a jeho ovladanim pomoci softu a nemusel jsi ted resit kolik tlaci turbo ... :myslim

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Budík si připojíš na sání za IC který tam nemáš.... :)

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Jedna hadička je vstup podtlaku do ventilu. Druhá je výstup na turbo a třetí je na filtřík

Odesláno

Čelní okno dostalo stínící proužek.

post-49229-14109637524115_thumb.jpg

A to nejdůležitější! Konečně mám budík na turbo. Když jsem ho připojil, tak (jsem se nestačil divit :D) turbo tlačilo jen okolo 0,6 Baru. Tak jsem si trošku pohrál s obtokovým ventilem a momentálně tlačíme okolo 1,5 Baru, což si myslim, že už je dost slušný.

PS: Ta karbonová folie se mi moc nelíbí, ale lepší než ten hnusnej plastovej polotovar.

post-49229-14109637524554_thumb.jpg

[upravil dne 12/5/14 11:00 od kubacer]

Odesláno

A už jen detail. Byl hnusně žlutě podsvícenej obyč žárovkou. Tak jsem sjel do GME a koupil oranžovou ledku. Místo nožiček přiletoval odpory a \"origo\" barva byla na světě.

post-49229-14109637525028_thumb.jpg

post-49229-14109637525496_thumb.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak tady to je :aut

Trubky jsou nerezové, modrá kolena a spojky silikonové (firma Gumex). Intercooler je z fiata. Celkově mě dodělání intercooleru stálo okolo 4500,-

Musel jsem posunout celou chladičovku o 3 cm dozadu, aby se tam intercooler vešel. Zámek kapoty musel zase o 3 cm zpátky, aby zůstal na stejném místě. Abych si udělal místo na levé (pohled zepředu) koleno na intercooleru, tak jsem musel posunout klakson. Zprava to chtělo lehce vybrousit chladičovku, aby trubka prošla.

No, byla to sranda, 2 dny práce. :D

Výsledek za to určitě stál. Kdyby někoho něco zajímalo, tak se ptejte. Předpokládám, že v český republice jsem momentálně jediný zdroj informací :D

post-49229-14109638247927_thumb.jpg

post-49229-14109638248674_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...