kubacer Odesláno 2. květen 2014 Autor Odesláno 2. květen 2014 Jen jako celek? dělám si srandu, díky! Tady video zvuku, omlouvám se za kvalitu, ale žádnej mikrofon, kterej mám doma, to pořádně nepobere. Citovat
Frozz Odesláno 10. květen 2014 Odesláno 10. květen 2014 Čau. Nepotkali jsme se náhodou v Praze??? Jeli jsme společně směr Václavák po té 3 nebo 4 proudové silnici - bílý pug s oranč doplňkama Jestli si to ty, tak ten zvuk se mi moc líbil a celkově to vypadá pěkně a zdůrazňuje osobní styl Citovat
kubacer Odesláno 10. květen 2014 Autor Odesláno 10. květen 2014 Ahoj, no jasně, že jsem to byl já! Díky moc! Myslím, že na toho dieslovýho prcka to není vůbec špatný A máš pravdu, jedu si to svoje. Jinak tvůj kousek se mi taky hodně líbí, ta oranžová to pěkně doplňuje, hezky decentní! A kamarádka, co seděla vedle mě si tvýho zvuku všimla dřív než já, takže taky zaujme! Citovat
Frozz Odesláno 10. květen 2014 Odesláno 10. květen 2014 Jo kamarádka...já myslel přítelkyně . Taky děkuju, já tam mám Ulter přímo na mou motorizaci a nemůžu si ho vynachválit. když chci, je to docela hezky decentně slyšet a když chci, tak není slyšet vůbec, což mi vyhovuje . Ta třeba se zas někde potkáme, zdar! Citovat
kubacer Odesláno 10. květen 2014 Autor Odesláno 10. květen 2014 Je to bejvalá mýho kamaráda, takže zakázaný ovoce Myslel jsem si, že to je ulter A taky můžu jezdit celkem potichu, když chci, ale to moc často nechci! Měj se! Nevíte někdo, kolik tlačí turbo na 1.4HDi? Nemůžu to nikde za boha najít. Citovat
straki007 Odesláno 10. květen 2014 Odesláno 10. květen 2014 Proc jsi nenechal ovladani turba pres solenoid??? Vzdyt ecu to podporuje a mohl se nekdo vyhrat s tlakem turba a jeho ovladanim pomoci softu a nemusel jsi ted resit kolik tlaci turbo ... Citovat
kubacer Odesláno 10. květen 2014 Autor Odesláno 10. květen 2014 Rád se ponaučím. Kam bych solenoid připojil? Ventil z 1.6 mám doma, takže není problém to udělat. Ale nebude mi fungovat budík Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 10. květen 2014 Odesláno 10. květen 2014 Budík si připojíš na sání za IC který tam nemáš.... Citovat
kubacer Odesláno 10. květen 2014 Autor Odesláno 10. květen 2014 Jasný, ale myslel jsem tam, kde je teď Důležitější je, co ten solenoid? Má tři vývody na hadičky, vůbec netušim, jak to funguje. Citovat
straki007 Odesláno 10. květen 2014 Odesláno 10. květen 2014 Hadicky neni problem. Spis napojeni do jednotky motoru by te melo zajimat.. Citovat
kubacer Odesláno 10. květen 2014 Autor Odesláno 10. květen 2014 Ty jsi psal, že to jednotka umí. Tak asi víš, jak na to. Kdyby jsi byl tak hodnej, tak bych se to rád dozvěděl Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 10. květen 2014 Odesláno 10. květen 2014 Jedna hadička je vstup podtlaku do ventilu. Druhá je výstup na turbo a třetí je na filtřík Citovat
kubacer Odesláno 10. květen 2014 Autor Odesláno 10. květen 2014 Díky moc! Teď ještě ta jednotka. Citovat
kubacer Odesláno 12. květen 2014 Autor Odesláno 12. květen 2014 Tak mám zase nějaký novinky. Trošku jsem si ještě pohrál se stickers folií. Citovat
kubacer Odesláno 12. květen 2014 Autor Odesláno 12. květen 2014 Čelní okno dostalo stínící proužek. A to nejdůležitější! Konečně mám budík na turbo. Když jsem ho připojil, tak (jsem se nestačil divit ) turbo tlačilo jen okolo 0,6 Baru. Tak jsem si trošku pohrál s obtokovým ventilem a momentálně tlačíme okolo 1,5 Baru, což si myslim, že už je dost slušný. PS: Ta karbonová folie se mi moc nelíbí, ale lepší než ten hnusnej plastovej polotovar. [upravil dne 12/5/14 11:00 od kubacer] Citovat
kubacer Odesláno 12. květen 2014 Autor Odesláno 12. květen 2014 A už jen detail. Byl hnusně žlutě podsvícenej obyč žárovkou. Tak jsem sjel do GME a koupil oranžovou ledku. Místo nožiček přiletoval odpory a \"origo\" barva byla na světě. Citovat
kubacer Odesláno 21. červen 2014 Autor Odesláno 21. červen 2014 Tak je to tady! Soft doladěnej, intercooler na autě! Brzo nahodim nějaký fotky a příští týden graf z brzdy. Citovat
kubacer Odesláno 21. červen 2014 Autor Odesláno 21. červen 2014 Tak tady to je Trubky jsou nerezové, modrá kolena a spojky silikonové (firma Gumex). Intercooler je z fiata. Celkově mě dodělání intercooleru stálo okolo 4500,- Musel jsem posunout celou chladičovku o 3 cm dozadu, aby se tam intercooler vešel. Zámek kapoty musel zase o 3 cm zpátky, aby zůstal na stejném místě. Abych si udělal místo na levé (pohled zepředu) koleno na intercooleru, tak jsem musel posunout klakson. Zprava to chtělo lehce vybrousit chladičovku, aby trubka prošla. No, byla to sranda, 2 dny práce. Výsledek za to určitě stál. Kdyby někoho něco zajímalo, tak se ptejte. Předpokládám, že v český republice jsem momentálně jediný zdroj informací Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.