EronixHD Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 Ahoj, Koupil jsem si přídavné brzdové světlo.. Který se lepí na zadní sklo. Ale problém je že nevím kam ho zapojit. V automototechně mi Říkaly za žárovku zadního světla. Ale vedou mi tam 2 konektory, takže nevím na jaký drát to napojit. Nevíte Náhodou kam napojit ? Peugeot 405 GLI. r.v 91 - Starší typ Citovat
Marcel505 Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 To je jednoduché, pokud máš určené minus, tak minus někam na kostru, většinou je tam kolo konektorů, uzemnění světel za deklem, tak tam minus. No a plus musíš připojit nejlépe zlodějkou na drát který vede k brzdové 21W žárovce. A pokud vím, tak u starého modelu je to rohové světlo a je tam dvouvláknová, pokud neodvodíš dle spojů ve světle, tak zkoušečkou hledat, kde je napětí při sešlápnutí brzdového pedálu a k tomuto kabelu připojit zlodějkou... Citovat
Guest servisman Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 Přilep světlo protáhni káblík až k zadnímu světlu a tam zapojíš .Je tam jak kostra tak i drát k zadnímu brzdovému světlu .Bud ti někdo šlápne na brzdu aby svítila světla a zkoušečkou či jen přiložíš ke kontaktu zda se rozsvítí a pak připojíš.Bud přes svorku,či pokud máš po ruce 220 V připájíš. Kdyby ti to nešlo stačí se domluvit Citovat
EronixHD Odesláno 30. květen 2013 Autor Odesláno 30. květen 2013 Díky kluci, ještě jsem to nezkoušel zapojovat jen jsme otevřel kufr a otevřel světlo víc jsem nekoumal. Citovat
EronixHD Odesláno 30. květen 2013 Autor Odesláno 30. květen 2013 Tak teď jsem zjistil že mi levý světlo nesvíti, jak světla tak ani brzdovka, zbytek je ok. V pravým mi svíti parkovačky a zahoven i brzdovka, tak nechapu co tomu hrabe. Spinač brzd je nový. Citovat
KingSpade Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 EronixHD: pokud jde po káblech šťáva tak zkus pročistit dosedací kontakty žárovek, celkem to tam oxiduje Citovat
Guest servisman Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 dost problém dělá vždy ukostření na dané straně vozidla.Probíralo se to tu x krát Citovat
EronixHD Odesláno 31. květen 2013 Autor Odesláno 31. květen 2013 Ukostření jsem před týdnem čistil ale kouknus e na to ještě jednou pro jistotu. KingSpade : Na oxidaci jsem koukal, a nic tam není. Ale zkusím je i přesto očistit. Třeba pomůže. Někdy i mála věc pomůže. Citovat
EronixHD Odesláno 31. květen 2013 Autor Odesláno 31. květen 2013 Kluci chci se zeptát, maj svítit ty krajný světa vzadu jen na 1 vlákno při rozsvíceních světel ? Nebo nemáj svítit vůbec jen sešlapnutí brzdy ? [upravil dne 31/5/13 15:29 od EronixHD] Citovat
Guest servisman Odesláno 31. květen 2013 Odesláno 31. květen 2013 co si pamatuji tak mne svítila dvě světla při tlumených tedy oba kroužky při brzdějí svítí jen krajní světlo uprostřed ne a vpravo svítí jen mlha při zapnutí. Jak jsem ti psal stačí jen se domluvit napsat [upravil dne 1/6/13 17:10 od servisman] Citovat
Guest servisman Odesláno 31. květen 2013 Odesláno 31. květen 2013 Občas jsem se s někým setkal pomohl a pod , já myslel pokud by sis nevěděl rady Citovat
EronixHD Odesláno 31. květen 2013 Autor Odesláno 31. květen 2013 Jasný no, ještě uvidím. Ještě se pokusím stím něco udělát, teď mi nesvíti zadní levý světlo ( potkavaci ) - Brzdovky fungujou obě.. kouknu na kabelaž jestli neni popraskana. Potom už opravdu nevím. Pojistky jsou všechny v pohodě. konstra + oxidaci taky. [upravil dne 31/5/13 22:29 od EronixHD] Citovat
Marcel505 Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 co si pamatuji tak mne svítila dvě světla při tlumených tedy oba kroužky při brzdějí svítí jen krajní světlo uprostřed ne a vlevo svítí jen mlha při zapnutí. Jak jsem ti psal stačí jen se domluvit napsat Mlha snad vpravo ne? Citovat
Guest servisman Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Díky opraveno kdyby jsi bral pravou stranu tak je to vlevo ,nějak jsem o poplet.omlouvám se a v příspěvku opraveno [upravil dne 1/6/13 21:05 od servisman] Citovat
EronixHD Odesláno 1. červen 2013 Autor Odesláno 1. červen 2013 tak jsem zjistil že mi do toho světla docela fest teče, takže nejspíš skratík Citovat
Guest servisman Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 světlo vem dookola silikonem a bude klid,nejsem si jist zda pod světlem bylo nějaký to těsnění ,405 už dlouho nemám Citovat
EronixHD Odesláno 1. červen 2013 Autor Odesláno 1. červen 2013 Je tam, jen je to už pres 20 let starý. Je to moje první auto. Je to nedlouho co jsem dodělal řidičák a tohle auto dostal. Silikon už mám koupený. Jen čekám na nějaký počasy. v Č.B pořád prší.. [upravil dne 1/6/13 22:00 od EronixHD] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.