RoumenCZ Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 Možná by dojel ještě jeden kámoš s 407 SW, pokud by to teda nebyl problém. Citovat
odee Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 Nic není problém;) Jestli kámoš ještě není v clubu, tak tipuju, že po dnešku se určo rád zaregistruje:D Citovat
RoumenCZ Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 Ale to počasí se kazí. Nic co by nás zastavilo Citovat
Šalda Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 Já už jsem tady a zatím neprší:-Dale nikdo tady není tak ještě jedu na chvilu dom:-D Citovat
odee Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 :DTo je vůl...kaviárový tousty... Jinak sem právě obdržel info, že gaťky už sou hotovka, tak můžeš večer po pokecu zajet vyzvednout;) Citovat
odee Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 Ještě 20cet minutek a vyrážím...chtěl sem se utrhnout o čtvrthodinku dřív, abych tam byl na přesno, ale předběhla mě kolegyňka, která si šla obhlídnout novej byt:D Citovat
John Odesláno 5. červen 2013 Autor Odesláno 5. červen 2013 Šalda : potvoro,kdybych neměl kolegu troubu byl bych na místě před šestou. Jinak všem děkuji,že přijeli....a snad se lidem nápad líbil a pokud bude zájem příště bych udělal pokec i s nějakým programem... jak se už řešil na místě. Citovat
Šalda Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 Taky děkuju, bylo to skvělý A určitě zopakujeme, jen teda nevím co ste řešili ten program, u toho sem jaksi nebyl:D Ale bylo by fajn něco udělat, a jak odee říkal s tím grilem to by vůbec nebylo špatný Citovat
John Odesláno 6. červen 2013 Autor Odesláno 6. červen 2013 Šalda : asi si zrovna ,,drbal\" ve vedlejším hloučku lidí Gril nevím,zda by prošel na střeše..ale pokud by se řešilo i něco takovýho tak by se našlo jiný místo. Jinak aby jsi byl v obraze s programem na nějaký příští pokec tak v plnánu by byli motokáry a nebo bowling ..s tím,že pokud by byl stejný počet lidí jako včera tak by se zaplatila dráha na hodinu (motokáry).Mělo by to být o dost výhodnější než si platit po jedný jízdě. Samozřejmě záleží zda by o to byl zájem. EDIT: jinak škoda,že nevyšlo dorazit .mycTD,a Romanovi a samo lukarovi.. třeba příště. [upravil dne 6/6/2013 09:56 od John] Citovat
.mycTD Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 ja jsme to bohuzel nestihal, ale to jste si asi vsimli Citovat
lukaro Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 Kolem 20. jedu pro auto, tak by jsme pak mohli naplánovat třeba týden po tom, další sraz včetně grilovačky někde.... Citovat
Šalda Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 To grilování by bylo moc fajn, ale pochopitelně na střeše by to nešlo, museli bysme najít nějakej jinej plac Citovat
John Odesláno 6. červen 2013 Autor Odesláno 6. červen 2013 .mycTD : jj vpohodě..psal jsi,že je to na 50%. lukaro: uvidíme nechal bych to chvíli uležet a pak bych zas něco udělal..aby to nebylo každou chvíli. Citovat
lukaro Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 No, tak přijeďte na můj sraz TOUR DE VALACHIA Citovat
odee Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 Včera dle mě luxus akce, samozřejmě, že se to trhalo na různé hloučky, ale to je myslím dobře, kdyby nás stála taková banda v jednom kole a jedem mluvil a ostatní čuměli by asi nebylo ono:D Takhle se to nějak seskupilo, promíchalo, jen s některýma sem se stihl sotva pozdravit, prostě dvě a půl hoďky je na pokec v takové velké kupě lidí prostě málo:D Příště by mohl někdo nabídnout svou zahrádku na odpolední (nejlépe víkendovou) grilovačku:mrk Jinak mě moc potěšilo, že krom Coupeček se nám tam neštosovaly stejný auta, takže účast byla rozmanitá Krom Pugů a jednoho Citróna potěšilo i krásný BMW a ne tolik krásnej Seat (zde omluva F3rdově paní, která s ním dorazila) Dle mého názoru super akce vhodná k zopakování Citovat
cechic Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 Akce paradni...jenom ta cesta na strechu a zpatky byla silena. Hlavne dolu teda Citovat
odee Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 Jeli ste nakonec v protisměru, nebo ne? Já sem od tama tak vystřelil, že sem se Vám nestihl ani zasmát:D Citovat
John Odesláno 6. červen 2013 Autor Odesláno 6. červen 2013 odee : jj uvidíme co příště zkusim vyzjistit ty motokáry ceny atd...a pak se uvidí co a jak. cechic : to věřím ten jeden hrb dolu byl docela vysokej ale sjel jsi to a to je hlavní. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.