lukaro Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Tohle potěší naše jezdce GRIDu http://auto.idnes.cz/driftovaci-mazda-rx-7-0r2-/automoto.aspx?c=A130527_150332_automoto_fdv Citovat
Moby89 Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Japonci podobný šílenosti dělaj běžně, ale jakmile to udělá \"bílej\" tak je z toho pozdvižení:bojim Citovat
Print Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 o ,, MAD MIKEovi,, jsem kdysi videl myslím že to bylo na Discovery dokument a to co provaděl když mu bylo 14 let s tatovím bmw bylo šilený ... skoro každý týden prý jeho tatovi zvonil telefon ze slovy .... Tady policie blablablablabla přijed te si pro syna už zase driftoval a ohrožoval občany města Citovat
MilanF1 Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Dobrý video, umí řídit, ale já si tu jízdu neužil, neustálé přeskakování záběrů, do toho slowmotion záběry Pro mě by bylo ideální video jen ze záběrů z vrtulníku ... případně jako je má Ken Block, tedy jedna zatáčka z pohledu několika kamer ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.