Pišta Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 Ahojte. Nejde mi povolit ta velká plastová matka co drží palivové čerpadlo pod zadní dedačkou. Není tam opačný závit? Matka se nehne ani o milimetr. Předem děkuji za každou radu:myslim. Jedná se o p-206 1.1. Citovat
ozzy56 Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 je tam normální pravý závit, zkus tupý dlouhý šroubovák nebo sekáč-tupý- a jemně poklepávat kladívkem po obvodu Citovat
Pišta Odesláno 26. květen 2013 Autor Odesláno 26. květen 2013 to už jsem dva ty zobáčky na matce ulomil. pokusím se klepat jemněji. každopádně dík Citovat
ozzy56 Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 ty zobáčky se často ulomí, ono se většinou pak dává nová matka... Citovat
BV406 Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 asi tak, poklepavej, poklepavej ... pak ti preju hodne trpelivosti a stesti pri sroubovani zpet Citovat
Jarmilson Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Jedině klepání, nic jiné na to neplatí. Citovat
mxmen Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 nebo si na to vyrobit klíč z trubky, zítra ti ho můžu nafotit Citovat
Guest servisman Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 něco podobné http://www.uni-max.cz/klic-na-viko-nadrze-skoda-vw/d/ Citovat
mxmen Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 stejný jak uvádí servisman jen má výřezy podle matky Citovat
Milan11 Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 Omlouvám se naváži na něco jiného : Měl bych dotaz. Do čeho všeho postupně vede hlavní napájecí kabel z palivového čerpadla ??? Palivové čerpadlo - pojistky v motor.části - řiď.jednotka - pal relé ??? P.406 2.0Lbenzin r.v99 děkuji. Citovat
ozzy56 Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 pod kapotou u nádobky brzd. kapaliny je spínač (červený nebo černý), ten odpojuje čerpadlo v případě nehody-- u mě odpojil čerpadlo když mi praskla přední pružina u auta stojícího v garáži...,stačí jen ten spínač stlačit, možná ti to pomůže Citovat
Milan11 Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 Jasný já na to určitě mrknu ale mě spíš nejde proud do toho čerpadla tak chci jít po kabelu.Vím že od čerpadla vede kabel po levé straně směrem k řidiči a za pojistkami u volantu se mi strácí.Nevím jestli vede hned do pojist.skříně v motorové části do pojistky k palivovému čerpadlu a pak od té pojistky vede další kabel ale kam ???Řídící jednotka nebo pal.relé nebo je něco ještě před tím ??Chtěl bych u tohoto všeho nejdříve mrknout na konektory zda nejsou s oxidované.Kdyby to bylo tímto spínačem tak bych auto nenastartoval vůbec ale já to občas nastartuju.Děkuji za každou radu předem Citovat
ozzy56 Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 :)to jsi měl napsat předem, že jednou startuje a pak zas néé, nepsal bych o spínači...,jinak s proudem do čerpadla je to tak, že po zapnutí klíčku tam proud jde pár sekund, když hned nenastartuješ, relé proud do čerpadla vypne (proč by točilo když nestartuješ), po nastartování klesne tlak paliva a relé obnoví dodávku proudu do čerpadla...,podle toho co píšeš, že jednou jde a pak ne, tak ti spíše odchází samotné čerpadlo Citovat
Milan11 Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 Měřil jsem zásuvku u pal.čerpadla normal skoušečkou a po větčině pokusu se mi nerozsvítila a když jo tak v pohodě to nastartuji.Měřil jsem i kabeli v pojistkové skřince v motorové části ,přímo u pojistky pal.čerpadla a to samé někdy jo a pak zase dlouho nic.Tak jsem chtěl jen vědět počem mám dál jít Děkuji Citovat
ozzy56 Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 zkus prostříknout kontakty konektoru na relé (je vedle řídící jednotky motoeru), když to nepomůže, vyměnit relé (třeba z vraku) Citovat
Milan11 Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 Děkuji ale tohle relé co mám jsem dal do stejného auta a to auto několikrát na hned nastartovalo tím usuzuji že je v pořádku a při pokusu o startování a proměřování kabelů relé vše svítí. Citovat
Pišta Odesláno 1. červen 2013 Autor Odesláno 1. červen 2013 Diky za všechny rady. Kolik stojí ta plastová matka co drží čerpadlo? Ta se prodává asi jen v Peugeotu,nebo je i druhovýroba? Dam tam raději novou Citovat
Dančák Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Kupoval jsem jí origo v Peugeotu, druhovýroba se asi nedělá, ale to asi nemá cenu ani řešit, stojí cca 100Kč, zálěží na typu....a vem rovnou radši i nový to těsnění, taky pár korun.... Citovat
Pišta Odesláno 1. červen 2013 Autor Odesláno 1. červen 2013 OK. dík. Jsem myslel,že je dražší Citovat
Pišta Odesláno 9. červen 2013 Autor Odesláno 9. červen 2013 Ahojte. Kde přijde takulatá gumička na pal. čerpadlo? Pod tu plastovou matku ,nebo mezi čerpadlo a nádrž? Omlouvám se za dotaz,ale já jsem to nesundával,tak si nejsem jistý. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.