Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte. Nejde mi povolit ta velká plastová matka co drží palivové čerpadlo pod zadní dedačkou. Není tam opačný závit? Matka se nehne ani o milimetr. Předem děkuji za každou radu:myslim. Jedná se o p-206 1.1.

Odesláno

Omlouvám se naváži na něco jiného : Měl bych dotaz. Do čeho všeho postupně vede hlavní napájecí kabel z palivového čerpadla ??? Palivové čerpadlo - pojistky v motor.části - řiď.jednotka - pal relé ??? P.406 2.0Lbenzin r.v99 děkuji.

Odesláno

pod kapotou u nádobky brzd. kapaliny je spínač (červený nebo černý), ten odpojuje čerpadlo v případě nehody-- u mě odpojil čerpadlo když mi praskla přední pružina u auta stojícího v garáži...,stačí jen ten spínač stlačit, možná ti to pomůže ;)

Odesláno

Jasný já na to určitě mrknu ale mě spíš nejde proud do toho čerpadla tak chci jít po kabelu.Vím že od čerpadla vede kabel po levé straně směrem k řidiči a za pojistkami u volantu se mi strácí.Nevím jestli vede hned do pojist.skříně v motorové části do pojistky k palivovému čerpadlu a pak od té pojistky vede další kabel ale kam ???Řídící jednotka nebo pal.relé nebo je něco ještě před tím ??Chtěl bych u tohoto všeho nejdříve mrknout na konektory zda nejsou s oxidované.Kdyby to bylo tímto spínačem tak bych auto nenastartoval vůbec ale já to občas nastartuju.Děkuji za každou radu předem :myslim

Odesláno

:)to jsi měl napsat předem, že jednou startuje a pak zas néé, nepsal bych o spínači...,jinak s proudem do čerpadla je to tak, že po zapnutí klíčku tam proud jde pár sekund, když hned nenastartuješ, relé proud do čerpadla vypne (proč by točilo když nestartuješ), po nastartování klesne tlak paliva a relé obnoví dodávku proudu do čerpadla...,podle toho co píšeš, že jednou jde a pak ne, tak ti spíše odchází samotné čerpadlo :myslim

Odesláno

Měřil jsem zásuvku u pal.čerpadla normal skoušečkou a po větčině pokusu se mi nerozsvítila a když jo tak v pohodě to nastartuji.Měřil jsem i kabeli v pojistkové skřince v motorové části ,přímo u pojistky pal.čerpadla a to samé někdy jo a pak zase dlouho nic.Tak jsem chtěl jen vědět počem mám dál jít :myslim Děkuji

Odesláno

Děkuji ale tohle relé co mám jsem dal do stejného auta a to auto několikrát na hned nastartovalo tím usuzuji že je v pořádku a při pokusu o startování a proměřování kabelů relé vše svítí.

Odesláno

Diky za všechny rady. Kolik stojí ta plastová matka co drží čerpadlo? Ta se prodává asi jen v Peugeotu,nebo je i druhovýroba? Dam tam raději novou

Odesláno

Kupoval jsem jí origo v Peugeotu, druhovýroba se asi nedělá, ale to asi nemá cenu ani řešit, stojí cca 100Kč, zálěží na typu....a vem rovnou radši i nový to těsnění, taky pár korun....

Odesláno

Ahojte. Kde přijde takulatá gumička na pal. čerpadlo? Pod tu plastovou matku ,nebo mezi čerpadlo a nádrž? Omlouvám se za dotaz,ale já jsem to nesundával,tak si nejsem jistý.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...