Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Montáž tažného zažízení vs. záruka

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, rád bych našel odpověď na kontroverzní téma a to je montáž tažného zařízení u ne Peugeot servisu a vlivu na záruku.

Mám novou 208 a tažné od Peugeot nevypadá vůbec pěkně. Našel jsem pro sebe ideální (vertikální bajonet), ale trochu se bojím co na to záruční podmínky.

Děkuju i za Vaše zkušenosti.

Jirka.

Odesláno

Nemá to vliv na záruku. Použij elektroinstalaci určenou pro 208 a není problém.

Odesláno

Do Peugeotu jsem volal a jejich odpověď byla \"kulišácká\". V záručních podmínkách je informace, že mohumontovat jen zařízení schválená Peugeotem, tj. jejich. Trochu jsem oponoval, jak může tažné zařízení mít vliv např. na brzdy nebo karoserii. To musel uznat, ale vrátil mi to na elektrice. A to už je oříšek. Pokud bych koupil elektriku od Peugeotu a tažné od někoho jiného, bude to pasovat? Asi ano. Kdo mi pak na to dá \"papír\" pro dopraváky? Asi montér tažného, je to tak?

Jirka.

Odesláno

taky myslím,že tu elektriku bys měl mít od nich--tam souvislost se zásahem do auta asi je, ale tažné zařízení by mělo být schváleného typu, at je vyrobeno kýmkoli--musí být upevněno v bodech doporučených výrobcem :myslim

pasovat to bude, vždyt na tažné se montuje jen zásuvka:myslim

[upravil dne 25/5/13 11:36 od ozzy56]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...