greg Odesláno 24. květen 2013 Odesláno 24. květen 2013 Ahoj, mám v podstatě obecný dotaz. Dají se nahrazovat dorazy tlumičů odpovídajících rozměrů, nebo záleží i na tuhosti?? u 406 je kolem dorazu ještě plastový kroužek, neví někdo k čemu to slouží? Citovat
Petrikj Odesláno 24. květen 2013 Odesláno 24. květen 2013 Ano záleží i na tuhosti. Charakteristika změny dorazu se také \"ladí\" a dají se najít různé náhrady za origo, které se budou jinak chovat při pružení - budou mít jinou progresi. Stejně jako se prodávájí od různých značkových výrobců jinak tuhé silentbloky ramen, výfuků, motorů, ... Záleží čeho chceš dosáhnout. Vždy je to souboj komfort vs. stabilita. [upravil dne 24/5/13 08:34 od Petrikj] Citovat
greg Odesláno 24. květen 2013 Autor Odesláno 24. květen 2013 Věc se má tak. Při výměně prasklých pružin jsem objevil něco, co byl kdysi doraz. Nový 450,-/ks mi přijde dost, myslel že by mohl jít nahradit kusem z podobně těžkého auta a se stejnými rozměry. Tak už jsem sehnal náhradu za cca 170,- [upravil dne 24/5/13 16:06 od greg] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.