wojtěch Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 já rád dorazím pokud budu moct, ale asi jenom na jeden den, budu zrovna v nové práci tak netuším co a jak bude... Citovat
ozzy1 Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 Jinak obsah tohoto srazu je velice zajímavý a byla by škoda ho rušit:mad: Citovat
lukaro Odesláno 26. květen 2013 Autor Odesláno 26. květen 2013 Přesně, bude to fajné škoda rušit... Jinak mám předběžně domluveno grilování a opékání v té hospodě nemají nic proti.. Citovat
Mysak_Bob Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 Pro mne neni termin nejsikovnejsi, pokud to vyjde, tak dam vedet - ale max.2-3dny dopredu. Citovat
lukaro Odesláno 26. květen 2013 Autor Odesláno 26. květen 2013 Počítej, ale s tím, že chatky už nebudou jedině stan nebo náhodou kdyby v nějaké chatce bylo volno. Případně zdejší hotel... a když tak nabízím přespání u mě ale upřednostňuji dámskou společnost Citovat
ozzy1 Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 lukaro,to abychom Ti splašili nějakého hermafrodita:D. Citovat
Lucasao Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 Mám to kousek a moc rád bych se zúčastnil, ale 6.7. jdu kamarádovi na svatbu, takže se bohužel nedostavím Citovat
lukaro Odesláno 26. květen 2013 Autor Odesláno 26. květen 2013 lukaro,to abychom Ti splašili nějakého hermafrodita:D. sprosťáku Citovat
Dano406 Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 Nechci nikomu do ničeho kecat,ale kudyma pojedete ze Vsetína do Rožnova. Nevím jak znalí jste a chcete jet z hospody po normální hlavní,nebo si uděláte takový menší orienťák (spíš bych to viděl na horskou prémii ve stopě Valašského klobůka,ale z opačné strany)už v sobotu a pojedete přes Dušnou, Malá Bystřice,Valašská Bystřice a jste v Rožnově. Citovat
ChouLu Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 Já samozřejmě přijedu. Přece nenechám Jirku (ozzyho) spát někde v křoví Citovat
lukaro Odesláno 26. květen 2013 Autor Odesláno 26. květen 2013 Nechci nikomu do ničeho kecat,ale kudyma pojedete ze Vsetína do Rožnova. Nevím jak znalí jste a chcete jet z hospody po normální hlavní,nebo si uděláte takový menší orienťák (spíš bych to viděl na horskou prémii ve stopě Valašského klobůka,ale z opačné strany)už v sobotu a pojedete přes Dušnou, Malá Bystřice,Valašská Bystřice a jste v Rožnově. Neboj, přímo se nepojede já trasu vymyslím... Stejně jako z Rožnova do Frenu, uděláme si delší zajížďku přes Valašské Meziříčí, znám jednu hezkou trasu Citovat
venomcz Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 změna termínu mi nevyhovuje. Vracím se ten víkend z Egypta. Takže se bohužel nezůčastním .škoda no. Domlouval jsem se ještě s kámošem že by se tam taky ukázal , má pěkné RCčko ale nevím jestli se tam ukáže. užíjte si ho Citovat
Andreww Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Pokud nakonec pojedeme, tak jen sobotu. Citovat
ozzy1 Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 lukaro : tak hoši,kolik nás zatím je přihlášených Citovat
lukaro Odesláno 29. květen 2013 Autor Odesláno 29. květen 2013 nick / spaní lukaro / doma ChouLu / stan ozzy1 / stan Grlik / doma A možná přijedou... wojtěch BV406 Mysak_Bob Andreww A je to hned v úvodním příspěvku Citovat
ozzy1 Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 to nás tedy moc není,snad to dobře dopadne. Citovat
lukaro Odesláno 29. květen 2013 Autor Odesláno 29. květen 2013 Těm co to neví jistě napíšu SZ ať mi do pátku řeknou definitivní rozhodnutí ale asi sraz padne nebo jedině v těch 8 lidech, kteří se zatím přihlásili, ale to je na členech, jestli chtějí i v takovém počtu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.