Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Počítej, ale s tím, že chatky už nebudou :( jedině stan nebo náhodou kdyby v nějaké chatce bylo volno. Případně zdejší hotel... :) a když tak nabízím přespání u mě :D ale upřednostňuji dámskou společnost :D

Odesláno
:blablabla Nechci nikomu do ničeho kecat,ale kudyma pojedete ze Vsetína do Rožnova. Nevím jak znalí jste a chcete jet z hospody po normální hlavní,nebo si uděláte takový menší orienťák (spíš bych to viděl na horskou prémii ve stopě Valašského klobůka,ale z opačné strany)už v sobotu a pojedete přes Dušnou, Malá Bystřice,Valašská Bystřice a jste v Rožnově.
Odesláno
:blablabla Nechci nikomu do ničeho kecat,ale kudyma pojedete ze Vsetína do Rožnova. Nevím jak znalí jste a chcete jet z hospody po normální hlavní,nebo si uděláte takový menší orienťák (spíš bych to viděl na horskou prémii ve stopě Valašského klobůka,ale z opačné strany)už v sobotu a pojedete přes Dušnou, Malá Bystřice,Valašská Bystřice a jste v Rožnově.

Neboj, přímo se nepojede ;) já trasu vymyslím... Stejně jako z Rožnova do Frenu, uděláme si delší zajížďku přes Valašské Meziříčí, znám jednu hezkou trasu ;)

Odesláno

změna termínu mi nevyhovuje. Vracím se ten víkend z Egypta.

Takže se bohužel nezůčastním .škoda no. Domlouval jsem se ještě s kámošem že by se tam taky ukázal , má pěkné RCčko ale nevím jestli se tam ukáže.

užíjte si ho :)

Odesláno

nick / spaní

lukaro / doma

ChouLu / stan

ozzy1 / stan

Grlik / doma

A možná přijedou...

wojtěch

BV406

Mysak_Bob

Andreww

A je to hned v úvodním příspěvku ;)

Odesláno

Těm co to neví jistě napíšu SZ ať mi do pátku řeknou definitivní rozhodnutí :) ale asi sraz padne :( nebo jedině v těch 8 lidech, kteří se zatím přihlásili, ale to je na členech, jestli chtějí i v takovém počtu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...