Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak abych jsem taky něco dal, tak představím svého žrouta peněz, ale je to přece zábava... :D Začínal jsem s P 206 1.4i, ale po menší bouračce (byl jsem jak maso v hamburgru) jsem se musel porozhlédnout po jiném vozítku. Hledání zkončilo u P206 2.0 hdi r.v. 2001, který byl bouraný na předek a špatně (možná slabé slovo) opraven. Nejprve jsem musel začít s opravama, jako čepy, rozvody, komplet brzdy, filtry, náplně atd... a na nějaký decentní úpravy taky došlo např.: zadni LED světla FK automotiv, lišta nad spz bez znaku, doplňky interiéru z gti. V plánu mám ještě vyměnit zadní nápravu za kotoučovou, dát XS blatníky, sehnat alu ATLANTIS, komplet tlumiče od KYB + kratší pružiny a stále váhám mezi XS a GT nárazníkem.

post-49994-1410963140863_thumb.jpg

Odesláno

HM pekne tie zadne svetlá sa mi moc pačia :) a teraz si mi dal chrobáka do hlavy mam dat dole znak nemam dat dole znak...

XS predný nraznik bude fajn krasne to omladí auto

Odesláno

Néé auto super..krásně to jede:) jinak když sme s Lukášem sundavali ty znaky u mne doma tak sem ho k tomu přemlouval..ale on než se rozhoupe:D:D brzo to snížíme a je to bude to usper kára:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...