Ticcino Odesláno 22. květen 2013 Odesláno 22. květen 2013 Ahoj pánové, jsem tady po dlouhých měsících, protože potřebuji poradit. Praskla mi žárovka. Šest let vydržela holka. Obrysovka (nebo-li parkovačka). Jedná se o P307 po faceliftu. V manuálu píšou: Sundejte ochranné víko. Tím mají asi na mysli prachovku. Odpojte konektor. No, to se mi nějak nezdá. Vyndejte žárovku. Haha. Jak se tam mám k sakru asi dostat? Zadní otvor do světla je malinkej a já tam nestrčim ruku, abych zezadu ten konektor pořádně chytnul. Vzal bych klidně i kleště, ale jde mi o to, jestli tam není nějaká aretace (nevypadá že by byla). Můžu to teda chytnout do kleští a tahat? Viklat? Prostě, sundám prachovku a vidím dva dráty, co vedou do objímky. Za dráty tahat nechci. V objímce je zapíchlá žárovka. Otázka zní, zda stačí objímku tahat opatrně ven nebo se musí nejdřív někam pootočit a teprve pak tahat. Díkes. Citovat
Votrelec5 Odesláno 23. květen 2013 Odesláno 23. květen 2013 Pokojne tahaj za draty. Ja to tak taham nakolko draty su uchitene na plastovej objimke, ktorá ked trocha potiahneš ide lahko von Potom to cele s objimkou vytiahni a vyber z nej žiarovku a vlož novu Pri vkldani si zapneš parkovačky a pozeraš z predu kedy trafiš dierku kde tu objimku prstom dotlačiš Tot vše Citovat
Ticcino Odesláno 23. květen 2013 Autor Odesláno 23. květen 2013 Dík. Za dráty jsem tahal, ale nepodařilo se Nakonec se mi ale podařilo nějak zkroutit ruku a prsty a uchopit pevně objímku, která už šla vytáhnout. Takže hurá... vyměněno. Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.