Stifler Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Nikdo neví, jak to je s drátky na žlutém konektoru budíků v 306ce po faceliftu? Citovat
ivanh Odesláno 10. září 2013 Odesláno 10. září 2013 Zopar fotiek Na prvej je stav po zapnuti zapalovania. Okamzita spotreba (auto stoji tak v litroch za hodinu), vykon motora v percentach, priemerna spotreba celkova, a spotrebovane palivo pocas tejto cesty druha = po nastartovani uz realne udaje Citovat
ivanh Odesláno 10. září 2013 Odesláno 10. září 2013 tretia - po prepnuti na druhu obrazovku je priemerna spotreba na poslednu jazdu, dlzka poslednej jazdy, spotrebovane palivo a teplotu motoru stvrta - po prepnuti na dalsiu obrazovku spotrba na nadrz, prejdena vzdialenost od posledneho tankovania, spotrebovane palivo a odhadovana vzdialenost ktoru este mozes prejst Citovat
ivanh Odesláno 10. září 2013 Odesláno 10. září 2013 dalsia obrazovka okamzita spotreba ( traz v litroch za hodinu ak auto ide tak v l na 100 km) a posledna otacky motora a okamzita spotreba co a kde sa bude zobrazovat si mozete zvolit sami Je sledovanych dalsich N udajov Napr po jazde zobrazi mnozstvo paliva spaleneho pocas behu motora na volnobeh, cas ako dlho motor bezal, napetie baterie..... Spotreba este nie je kalibrovana, v reale je to okolo 5l ale toto je zatial prva nadrz ktoru s jazdim s pocitacom Link na projekt OBDUINO32k pripadne diskusia ecommoder.com. [upravil dne 10.9.2013 18:46 od ivanh] [upravil dne 10.9.2013 18:47 od ivanh] [upravil dne 10.9.2013 20:50 od ivanh] Citovat
Gaborik Odesláno 13. září 2013 Odesláno 13. září 2013 A nieco podobne pre naftu niekto neskusal?resp nevie odporucit? Citovat
Gaborik Odesláno 13. září 2013 Odesláno 13. září 2013 A nieco podobne pre naftu niekto neskusal?resp nevie odporucit? Citovat
ivanh Odesláno 13. září 2013 Odesláno 13. září 2013 OBDuino32k je mozne aj modifikovat aj na naftu alebo plyn (aspon v zdrojovom kode bola moznost zvolit si palivo, ja som to netestoval). Cela sranda vyšla ma stala 5€ kupoval som iba procesor všetko ostatne bolo vytazene z vrakov.... Inak hruby rozpocet - procesor 5€ - display 5 az 15€ podľa typu a velkosti, najmensi 2x16 znakov (ten mam ja z vyhodeneho faxu) az po 4x20 - drobne suciastky okolo (ja som si spravil prevodnik urovne z diskretnych suciastok /4 tranzistory a asi 10 odporov/ ale existuje aj integrovany obvod - 5€ - konektor 5 - 10€ - ja som si ho vyrobil takze 0€ V domacich podmienkach sa da zmestit do 20 - 30€ Este ostava nejaka pekna krabicka. Ja sa chystam na dalsi level toto bolo iba overenie zivotaschopnosti projektu, pridam logovanie nameranych udajov na SD kartu (rychlost, spotreba, teplota cokolvek si nastavis, pripadne ak pripojim GSM modul tak budem vediet vykreslit trasu do Google maps aj z grafom spotreby pripadne rychlosti....) [upravil dne 13.9.2013 20:31 od ivanh] Ak by niekto chcel poskytnem schemu, plosak v Eagli a zdrojovy kod.... [upravil dne 13.9.2013 20:37 od ivanh] Citovat
jari0077 Odesláno 14. září 2013 Odesláno 14. září 2013 Já bych to ani podle schémy neudělal,jsem na takové věci levej..závidím ti,že to umíš. Citovat
ChouLu Odesláno 14. září 2013 Odesláno 14. září 2013 Ivanh: Prosím prosím podklady Stavbu realizuji určitě mail v profilu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.