Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Záleží co od telefonu očekáváš, jestli budeš hodně točit a fotit, popřípadě hodně serfovat na netu a podobně, podle toho se odvíjí typ mobilu, na net je lepší větší displej, sám mám xperiu P, telefon dobrej, ale na net jen spíše jen na nouzovku, displej je 4\" a na tohle je pro mě malej, jinak fotky i video dobrý, jsem spokojen. Z těch co jsi ukázal bych volil xperiu T;)

Odesláno

A osobní systém mají stejnej, jen nějakej má starší verzi, ale to je jedno, pro všechny tyto typy je dostupná aktualizace na 4,1 Jelly Bean, taky sem měl na začátku 2,3, pak se mě mobil aktualizoval na 4,0 a nyný už mám 4,1.

Osobně bych proto volil T, u S je velká nevýhoda ta spodní brada a průhlednej proužek, hodně se to kazí.

Odesláno

Htc mam ted a jde po 4 na reklamaci a uz to nechci. Osobne me oslovilo nejvice to V, ze ma zvetsenou odolnost. A co treba procesory? Jsou tam dva druhy. Ono uzivatelsky je nejlepe hodnoceno to Sko. Jinak to T se mi taky zamlouva.

Odesláno

Bezkonkurenční displej? :myslim Viděls někdy přímý srovnání přepálenýho AMOLED od Samsungu a obyč LCD TFT od Sony? :D jinak bych hodně rozmýšlel mezi V a T, ale asi bych vzal V, docela po ní poslintávám :D jen nejsou finance

Odesláno

Ne reklama, ale zkušenosti... Televize od Samsungu patří mezi TOP a co měla mamka Samsungy tak na displej žádný neměl, včetně Sony Ericssonu...

Ale hádat se tu můžeme do nekončena.

K tématu, bral bych T :)

[upravil dne 21/5/13 20:44 od lukaro]

Odesláno

:super a hlavně TV neni displej do mobilu

Jinak úplně nejlepší je zajít si někam, kde maj vystavený telefony a zkusit si jich naživo co nejvíc, z parametrů na netu nepoznáš nic a nemusí ti sednout zpracovánim atd.

Odesláno

Lukaro, televiza od Samsungu je něco jinýho;)

To se dává na stolek nebo na zeď a díváš se na filmy a podobně, mobil se zase více používá na volání a podobně:D

Jinak co se týše displeje, Sony má Mobile Bravia Engine , a spolu s whitemagic nádherně čitelnej na přímým slunci, ukaž mě Samsunga kterej to tak má;)

Brácha má taky S3 a nebýt většího a tudíž i lepšího rozlišení displeje tak může jít Samsung do kytek;)

Jinak pokud i odolnej mobil co Z, nad ní pošilhávám já:D

[upravil dne 21/5/13 21:09 od Šalda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...