Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
mam dve otazky...

1. ako ma byt vlastne nastavena klima aby fungovala..

2. teraz su horucavy, auto cely den na slnku, sadnem do auta v podvecer a pustim klimu..za aky cas asi tak by mala klima fukat studeny vzduch ? ...lebo mne sa mari ze u mna je to nejak dlho..dakujem

toto neni VAG, tu nefuka ladovy vzduch rovno do xsichtu, ale na vyduchoch by malo do minuty citit ze to chladi;-) /aspon u mna je/

zalezi aj aky komfortny stupen (to niesu stupne v C) mas nastaveny;-)

[upravil dne 20/6/13 08:30 od merlin99]

• O 2 týdny později...
Odesláno
Když se koukneš skrz ty otvůrky tak tam jsou vidět relátka musí to jít ještě odklopit

Tak relátka zkontrolovány a tam problém prý není :(

Mně odvezouto auto je prokleté ,je možné aby v novém ventilátoru s řídící jednotkou byla chyba nebo byla vadná:(:nevim

PS.nenašel by se někdo z Ostravy s 407-mičkou od roku výroby 2009 a byl ochoten nachvíly technikovy auto poskytnou,aby mohl proměřit věci a věděl jaké napětí na daných věcech má být samozřejmně bych to nechtěl zadarmo:(

Nebo aby jsem mohl na autě vyskoušet fungl nový ventilátor s řídící jednotkou jestli není v něm náhodou chyba i když je nový

[upravil dne 2.7.2013 21:18 od chuck11]

Odesláno

takze mam problem aj ja...po ceste zo zlina mi prestala ist klima a teraz uz vobec nejde..dnes som bol v servise a tam skusili tlak a je prazdna..technik povedal ze bude KO chladic, ze vraj tento rok uz menil ale 9 chladicov..mate nejake skusenosti napr. ako zistit únik ? ci to nieje nieco ine ?!?!

Odesláno

Jožino o problematike úniku tu máš popísané až až len je potrebné použiť hľadanie ;).

Inak miesto kde ti uniká náplň klimatizácie zistí servisák keď do okruhu pridá s chladivom aj farbu na zistenie úniku alebo okruh naplní dusíkom a únik bude hľadať sondou.

Odesláno

No tak na jiné diagnostice(PP2000) ta závada: Rozvodná jednotka motoru. Závada ovládacího obvodu spojky kompresoru NENÍ!

ale píše my tam zase trvalá závada.Ovládání malé rychlosti ventilátoru chlazení.Zkrat na plus pól.

Mně jebne však je tam nový ventylátor.

Odesláno

Myslím že je to stále ta istá závada,len PP2000 ju ináč vypísal ako predchadzajuca dia.Nízka rýchlosť ventilátora je spínaná pri požiadavke na klimatizáciu spolu so spojkou kompresora.Cez dia PP2000 sa dajú odskúšať jednotlivé akčné členy klimatizácie - spínanie spojky kompresora aj spínanie ventilátorov.Toto si neskúšal aby si upresnil miesto kde je závada?

[upravil dne 11/7/13 09:27 od ferinko2]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...