Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravíčko peugeoťáci nově sem pořídil rodičům 307ku 1.6 16V 2003.. Má pár vad ale to se dá postupně do cajku.. :)

Mám pár otázek na majitele stejného vozu a hlavně motorizace, dle zkušeností.. Jaké svíčky budou nejlepší do tohoto motoru, motor nejde v nízkých nejlíp a je to znát při rozjezdech a v 1800otáč. vystřelí jak z praku, myslíte že by to mohlo být svíčkami nebo něčím jiným.? Jinak sháním palubní počítač (displej svítí jen napůl) hlavu řadící páky a volant tříramenný (jsou ošoupaný) jinak je auto v top stavu až na kosmetické vady.. :( děkuji za rady

[upravil dne 22/5/13 13:45 od SilwerHDi]

Odesláno

ahoj,a vítám další 307 na klubu ;) motorizaci mám,ale neporadím... zatím jsem je neměnil(svíčky),16 V chce vyšší otáčky pak to jede:D

[upravil dne 20/5/13 20:58 od Gabriel 307]

Odesláno

Ahoj,

svíčky jsem dával ty třetí odshora (125Kč/ks)

http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp03MxRinFE8R8LtQvjoDJoJgjsF955pyraE6/J5irao3JYwFASZ4Nlq1bdH0AqWDTnCLOMeojVRuUCkSX9LdjJI+Nq5s3SG2qSraBPMbB5hAbUGit/+Kjx3ohcTW0i1qNHFBfVCP8z5VNcSgRcsS13Y=

Displej PP je mám pocit podsvětlen dvěma žárovkama, možná mne kolegové opraví. Pohledej na fóru, již se to zde řešilo.

Nahoď fotky;)

Odesláno

čau milhaus: dej sem prosím kód té svíčky protože se mi ukáže jen hlavní stránka autokelly.. děkuji.. jinak jak si spokojen s tímto motorem.?

fotky budou co nevidět :)

Odesláno

Svíčky jsem dával tyto...můžeš tam dát kterékoliv (dle stavu tvé šrajtofle :D ), které mají ten zakroužkovaný kód, který mám uveden v Serviceboxu k mému autu.

Jak jsem kdesi psal, PRO MNĚ je ten motor výkonově i co se týče spotřeby naprosto dostatečný. Auto mám jako rodiný kombík, takže asfalt trhat nemusím. Ale někteří ostatní členové to zde vidí jinak, jako že s touto motorizací se se spotřebou na dálnici na 7l/100km dostaneš pouze tak, že máš pod plynovým pedálem pavučiny.

Myslím že se spolehlivostí je na tom velmi dobře. U tohoto motoru jsem však já osobně musel řešit fouklé těsnění pod hlavou při cca 155tis km.

[upravil dne 23/5/13 06:38 od milhaus]

post-414-14109631400917_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...