Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, mam 307 SW z roku 2006, 1,6 HDi a 2-zonova klima mi zacala blbnut. Na vodicovej strane fuka stale len horuci vzduch aj ked mam na Climatronicu nastavenu nizku teplotu. Na spolujazdcovej strane vsetko funguje. A aj ked mam uplne vypnuty ventilator tak na nohy mi stale jemne fuka teply vzduch. Tak neviem ci su pokazene klapky na vzduch alebo odislo servo alebo potenciometer na regulaciu teploty alebo co vlastne. A chcel by som vediet co presne asi odislo aby som to vedel kupit. Nech nemusim kupovat komplet cele kurenie. Tak keby ste mi vedeli niekto poradit ako to zistit co najjednoduchsie alebo kam zajst. Podla skusenosti tipujem ze ak pojdem priamo do servisu peugeot tak mi povedia ze musim kupit cele kurenie \"a inak to nepojde\". Da sa to zistit na dignostike ? alebo neviem. Diky za kazdu radu.

[upravil dne 18/5/13 22:46 od boris.vavrus]

Odesláno

Predvcerom tu bola rovnaka tema.

Ano na diagnostike si das prejst test servomotorcekov pekne po jednom a zistis ktory nefunguje. Pocitam ze bude ulomena niektora z klapiek co je bezna zavada.

• O 2 roky později...
Odesláno

Ahojte ja mam problem na mojej 307 s kurenim ten ze kuri ale niekedy robi to ze prestane na digi klime mam napr teplotu na 25 a zrazu prestane kurit. Musim dat teplotu na max a opat kuri vratim teplotu na 25 tak kuri ale po prejdeni par km znova to iste prestane kurit zas musim pridat teplotu na max. Vsetko je nastavene manual nie na auto. Klapky som uz vsetky riesil tie funguju aj na motorceki na nastavovanie teploty bola davana opravna sada. Serem sa stym uz druhu zimu v lete problem nieje pri zap klime. Ak by niekto vedel co tomu moze byt privitam dakujem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...