Y2K Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 Mam na aute folie a k nim karticku na ktorej je aj terajsia SPZka Co ale ked prepisem auto, co s tou kartickou? Ako sa to robi v tomto? To iste aj STK/EK, vraj by mala byt administrativna kontrola Citovat
maNkovic Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 Napíš do firmy od ktorej sú folie vystavia ti novú a na STK som menil kartičky asi za 3 € Citovat
Y2K Odesláno 17. květen 2013 Autor Odesláno 17. květen 2013 nejaky vojto z hornej dolnej co to tam daval pred dvoma rokmi, ktory uz dnes ani neexistuje....no to bude fun Citovat
maNkovic Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 Aha no ked som prepisoval sestre auto tak mala folie od firmy z BA som tam zavolal podla starej značky si zistili či to bolo robené u nich a poslali novú . Poprípade za dáky poplatok ísť do firmy kde robia folie a nech ti vystavia kartičku . Ale na gtičku čo som mal som si nechal starú kartičku a policajtom to nevadilo . Citovat
Y2K Odesláno 17. květen 2013 Autor Odesláno 17. květen 2013 tak ano je tam aj VINko....ale nikdy nevies na koho natrafis, a este aj v takom aute a ta karticka, no....doma si spravim hodnovernejsiu Citovat
maNkovic Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 Tak ak nájdem jednu čo som mal pripravenú na 405-ku je normálne od firmy aj z pečiatkou a podpisom firmy (bez udajou o aute) ak by si chcel . Len ju musím pohladať . Citovat
MilanF1 Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 Pokud tam je VIN, neřešil bych to ... z rozdílů datumů (kartička vs. malý techničák) musí být poznat, že jsi nový majitel. To bys snad jedině musel narazit na blbce. Ale koukám, že řešení jsi našel Citovat
Y2K Odesláno 17. květen 2013 Autor Odesláno 17. květen 2013 nasiel dakujem vsetkym a pri mojom stasti to bude pan blbec co ma zastavi Citovat
skuci Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 pokud nemáš na kartičce VIN tak bych si udělal kopii vrchní části velkýho TP kde bude RZ schodná v době dělání folií a teď nová vedle toho když nenarazíš na debila tak to pochopí... Citovat
crazybiker Odesláno 18. květen 2013 Odesláno 18. květen 2013 Naco karticka :-D V garazi ta aj tak nezastavia Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.