Onkelz69 Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 Zdravím, chlapy mám problém. Moje 407, jednoho dne nenastartovala, když jsem byl na horách. Vozidlo jsem odtáhl do značkového servisu ve Vrchlabí. Zde mi po týdnu řekli, že startér, baterie jsou v pořádku, kdy chyba je zřejmě v řídící jednotce, ale že to neví jistě, ale zkusí jí vyměnit oprava cca. 25 - 50.000,- Kč. Známej mi poradil, neznačkovej, ale u nás ve městě vyhlášenej servis, s tím, že oprava bude o dost lacinejší. Když jsem přetáhl auto k nám, tak ho zde mají už dva měsíce. Do auta namontovali z obdobného auta řídící jednotku, BSI a jednotku k ABS. Když otočili klíčem, tak auto nenastartovalo. Vrátili řídící jednotku a BSI do předchozího auta a to už taky nenastartovali. Kdy zjistili, že řídící jednotka a BSI je odpálený. Na základě tohoto usoudili, že ve vozidle je někde drát, který zkratuje elektroniku. Od té doby (asi měsíc) prý ty dráty hledají. Když jsem se byl na auto dívat naposledy, tak všude z něj trčí dráty, kdy mi připadá, že sami neví co s tím, ale tohle Ti tam nikdo na rovinu neřekne. Dále mi obsluha servisu sdělila, že teď na auto nemají čas, že musí zpravit, to který si díky mému auto rozbili. A co teď? Nechat tady auto další měsíc né-li dýl, nebo ho odtáhnout jinam. S tím, že nevím v jakým stavu mi auto vrátí ač tvrdí, že ho dají do stavu v jakém jsem ho přivez. Díky za rozumné rady. Citovat
koblih69 Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 Jaký máš předpokládaný termín opravy v zakázkovém listu? Citovat
Onkelz69 Odesláno 16. květen 2013 Autor Odesláno 16. květen 2013 Já to špatně napsal, v zakázkovém servisu to bylo měsíc, kde mi řekli, že to asi bude tou řídící jednotkou, s tím že jí vymění a pak uvidí. Teď už vím že to řídící jednotka není. Já už jsem rozhodnutej to auto odvézt do značkového, ale jde mi o to, že až to tam dovezu, aby mě tam nevyprali, že auto je celý rozdělaný, z toho předchozího servisu, aby tam mi ho tam dali do kupi jak jsem ho tam dovezl. Jak si tohle ohlídat? Citovat
koblih69 Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 Ve stávajícím servisu máš předpokládám v zakázkovém listu uvedený předpokládaný termín opravy. Pokud ten termín uplynul tak je prostě jen vyzveš k tomu aby uvedli auto do původního stavu a dohodněte si nějaký termín. Pokud se nedohodnete tak jim to dej písemně a nějaký reálný termín navrhni (myslím, že týden by měl stačit). Vzhledem k tomu, že je neopraveno tak samozřejmě nic neplať (pokud jsi mezi tím něco neodsouhlasil co ž doufám ne). [upravil dne 16/5/13 18:53 od koblih69] Citovat
Onkelz69 Odesláno 16. květen 2013 Autor Odesláno 16. květen 2013 Ve stávajícím servisu máš předpokládám v zakázkovém listu uvedený předpokládaný termín opravy. Pokud ten termín uplynul tak je prostě jen vyzveš k tomu aby uvedli auto do původního stavu a dohodněte si nějaký termín. Pokud se nedohodnete tak jim to dej písemně a nějaký reálný termín navrhni (myslím, že týden by měl stačit). Vzhledem k tomu, že je neopraveno tak samozřejmě nic neplať (pokud jsi mezi tím něco neodsouhlasil co ž doufám ne). [upravil dne 16/5/13 18:53 od koblih69] A co ty hodiny co na tom odmakal? To si nebudou účtovat? Citovat
koblih69 Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 Nevím jak byla postavená zakázka, ale předpokládám, že jsi to tam přivezl kvůli odstranění nějaké vady. Pokud jí neodstranili tak přece nemůžou dostat zaplaceno. Za co? Za snahu? To mi může někdo donést na opravu piáno. Já se budu měsic snažit a furt nebude hrát... tak mi po měsící zaplatí 50 hodin za snahu ? Citovat
Onkelz69 Odesláno 16. květen 2013 Autor Odesláno 16. květen 2013 Zítra tam volám ať dají auto do pátku do kupy, tak jsem ho tam dovezl a zkusím štěstí v značkovým, byť tam to bude za jiný peníze. Nejhorší je, že se auto takhle posere akorát když ho chceš prodat:( Citovat
straki007 Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 Ve znackovem ani tolik. Muuzu garantovat....... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.