Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přenastavit datum u mě nepomáhá za poslední týden mi to udělalo dvakrát.

Jednou když jsem otevřel dveře. A podruhé dnes při zavření auta centrálem. Je to nevyspitatelné. Oboje naštěstí při stání na místě. Nikdy člověk neví kdy a kde se to stane. Dnes jsem to na tvrdo přišrouboval. Lišty stěračů do těch polastových držáků ze kterých mě to vždy vystřelí :nevim ...děj se vůle boží :roll

Jasně někdo zase napíše že se to řešilo...ale kurva je to chyba z výroby ne :(

[upravil dne 6/9/13 21:30 od ENDORFIN]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Dělá mi to čím dál častěji. Při otevření dvěří, kufru, při odemčení a podobně. Nikdy si člověk není jistý kdy stěrače vyrazí k sbevražedné akci :blicismajlik Vždy se stěrače sříží a jeden nebo oba vypadnou z držáků. :roll Už je to vážně k vsteku.

Už jsem se ptal jednou. Když jde o konstrukční vadu o které se ví nebyla na to svolávačka? Jak se k tomu staví v Peugeotu? Má nekdo zkušenost?

Změna datumu nepomohla ani náhodou.

Odesláno

mozes dalej plakat, ale tu ten problem cez pismenka nikto nevyriesi, alebo sa a) obratit na peugeot CZ /ktory ta asi posle kamsi , kedze to je importovane ;-)/ , alebo b) opravit si a mat pokoj.

ak si auto kupil do pol-roka, tak si nastuduj svoje prava zo zakona a obrat sa na predajcu prislusne k tomu. Ak to uz mas dlhsie, hold obvolaj vrakace a ficis:)

P.S: A ano, uplne s tebou suhlasim ze nato mala byt zvolavacka lebo o tom vedia a dokaze to ohrozovat zdravie a majetok inych.

[upravil dne 26/9/13 08:08 od merlin99]

Odesláno

Je mi to jasné že n ic nenabrečím. Jen se třeba něco mohlo změnit ;) nějaké řešení :D

Psal jsem do Peugeota a jsem si jist, že mě ve vší slušnosti pošlou do těch míst kam naznačuješ :aut Občas rád bojuji s větrnými mlýny...ale takovéto píčoviny mě opravdu serou. Předražený motorek stěračů :blicismajlik

No uvidím asi první kolo budou ty vrakáče :cool:

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Další postřeh. Při poklesu napětí to znamená vybitá nebo špatná baterie = neposlušné stěrače! Mám to vpozorované a vyzkoušené. :) Přece jen v autě je spousta žroutů energie.

Odesláno
Jen tak mimochodem, nevím jak ti můžou vyletět stěrače? To e tam máš snad špatně nasazené asi....:roll

...asi! Myslíš že by? :myslim Vidíš to mě nenapadlo ;) jsem to ale nešika a já s toho dělám problém :aut

Mortis Tak už vážně ju! nejsem sice geniální ale zase takové kopyto taky ne :)

Stěrače jdou na tvrdo proti sobě a to tak že ramena stěračů se silou normálně až postaví a někdy se to vycvakne z těch plastových bazmeků co jsou na stěrači. Dokonce se už jednou rozlomil ten plast. Nebo se celý stěrač vyvlíkne s toho čepu co na tom stěrače jsou nasazeny. Taková prda to je...a pak jede holé rameno stěrače po skle :grr stěrač vylítne klidně až na střechu.

PS: s tím poklesem napětí to zatím souhlasí. Napadlo mě to po kontrole a dobytí baterky jako že před zimou ;). Od té doby nic.

U 406 jsem poznal pokles když začalo blbnou stahování okýnek. Najednou se několikrtát vraceli než se podařilo zavřít. Dobyl jsem a zase to dalo pokoj. To jsem odpozoroval po delší době ne jednorázově ;) Asi u Peugeotů standart :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...