Guest minimaxa Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 nechci se nijak chlubit, a nebo raději chci:Ds dárkem, který jsem právě dneska dostal jsem ale zvědav, jak dlouho mi ty čepice na autě zůstanou. dávám jim tak 3 dny a co vy? krade se taky tak u vás jako tady u nás? poklice, čepičky, stěrače, atd? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 ja chci takyyyy zalezi, kde je na aute budes mit pridelany, kdyz je das treba do kufru, tak urcite dlouho me poklice v Praze vydrzely cca tyden... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trundik Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 V Brně mě čepičky na kolách (mívám tam modrý) vydrží tak cca týden. V poslední době je většinou odšroubuji a schovám, takže tyto mám už dva měsíce. Poklice v Brně a dříve i v Prostějově zatím vydržely bez problémů. Nejhorší byly krádeže stěračů v Prostějově na sídlišti Hloučela, kde mi je několikrát ukradli způsobem, že je doslova urvali, takže jsem musel 3x kupovat komplet celý stěrač. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotrek Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Vypadá to super, ale chtělo by to tak rotvajlera ke klice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proky Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 U nás nemá cenu si ty čepičky kupovat a antény jsou na tom stejně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netopýrka Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 minimaxiku je to super....ideálně by to chtělo dostat cca 10 milionů těchto sad....protože postupně by si je nakradli všichni a snad by jedna sada zbyla i na tvoje auto....akorát by byla otrava je tam pořád montovat....bydlím v Praze, takže otázku JAK SE U NÁS KRADE raději přejdu bez komentáře, abych se nerozčílila.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 kámoš si kdysi koupil v brně ozdobný čepičky na ventilky. dojel s nima na kolej, za zhruba 2 hodiny se kolem jeho golfa začali motat nějací kořeni, tak seběh dolů, aby je odehnal. jenže než tam doběh, tak už byli pryč. i s čepičkama:grr myslím, že rychleji o ně snad nikdo nepřišel:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 U nás to je asi podobný... ventilky a s?erače,poklice anteny prostě tohle mizí furt :grr Jednou u nás z jednoho auta schodou okolností z kamarádovího si vzali 4poklice ventilky a nakonec i antenu. :grr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Nejvíce se mi líbí ta klíčenka Tak to nevím kde parkujete já jsem měl zatím to štěstí, že se mi nic neztratilo, teda pouze jen ukradené rádia ale poklice, stěrače nebo anténa ještě ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majkie Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Já byl taky velice nemile překvapený, když se mi chromový čepičky ztratily. Měl jsem za to, že takové býkoviny už nikoho nezajímají. A když zajímají, tak to přeci nikomu neurve kapsu a všude je toho hafo... No, mýlil jsem se. Už mám obyč.. (a to jsem byl tak naivní, že jsem lidem kolem věřil ještě jednou.. až napotřetí jsem tam dal obyčejné kloboučky..) Minimaxa: Ty pažou?ácký čepičky bych schraňoval na srazy.. Jsem si skoro jist, že o ně přijdeš, necháš-li je na autě před barákem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butch Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 když se to leskne tak to prostě ukradnou i kdyby to měly po 10 metrech zahodit (mám pocit kdybys střiknul stříbřenkou psí lejno tak na druhý den by tam nebylo) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Operator Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Původně zaslal: Vvitty ja chci takyyyy zalezi, kde je na aute budes mit pridelany, kdyz je das treba do kufru, tak urcite dlouho me poklice v Praze vydrzely cca tyden... Pokud ti ovšem někdo nevykrade kufr, že?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts