vendelinek Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 http://www.bavse.cz/uzivatel/andrejsek/videa/detail/50873 Citovat
vendelinek Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 http://www.bavse.cz/uzivatel/ManuKacka/videa/detail/50083 Citovat
vendelinek Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 to by se dneska HODILO :super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super [upravil dne 5.4.2008 vendi.stejskal] Citovat
faget1 Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Aký je hlavný rozdiel medzi mužom a ženou?Ten, že muž má medzi nohami stále tie isté vajcia. Citovat
faget1 Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 sen každeho slovaka taky idealny všední dníík :D:D Citovat
faget1 Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 > Na smrtelnej posteli lezi 80-rocny milovany manzel, otec,dedko. Blizi sa > jeho posledna chvila na tomto svete a okolo neho sa zhromazdila cela > jeho rodina - zena,deti, vnucata a dokonca niekolko pravnucat. > Vsetci sucitne a v tichu cakaju az pride ta chvila... > Nahle sa dedko preberie a hovori: > \"Poviem vam moji najblizsi svoje najvacsie tajomstvo. Ja som sa v > skutocnosti nechcel nikdy ozenit a zalozit si rodinu. Mal som vsetko - > rychle auta, krasne zeny, vela priatelov a bohate konto... Ale jedneho > dna mi priatel povedal, aby som sa ozenil a zalozil si rodinu,pretoze mi > na smrtelnej posteli nebude mat kto podat vodu,ked budem mat smad...\" > \"A tak som sa ozenil a radikalne zmenil svoj zivot. Vecerne diskoteky s > krasnymi zenami nahradilo sledovanie serialov s manzelkou... autom som > jazdil pre vas deti moje do skoly a zo skoly a na spolocne dovolenky k > moru... peniaze z konta sa rozplynuli na vase studia deti moje a krasne > dni slobody odniesol vietor... > Ale teraz ked lezim na smrtelnej posteli viete co je najhorsie???\" > Co tatko nas drahy?\" - spytuju sa vsetci > \"Nemam kurva smad!!!\" Citovat
faget1 Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 > ženská má strašnú chuť na sex, ide na diskotéku a zbalí tam chlapa. > veľa drinkov, vzájomné sympatie, bla bla a o chvíľu odchádzaju k nemu. > keď už sú u neho doma, ženská beží na chvíľu do kúpeľne. > zarazená zistí, že dostala krámy, tak váha, ale stále má straśnú chuť > na sex, tak sa to snaží ignorovať, vlezie k nemu do postele a šukajú > celú noc. > ráno sa chlap prebudí a pozerá: ženská nikde a celá posteľ od krvi! > tak rozmýšľa čo sa dialo predchádzajúcu noc, napadne mu to najhoršie. > tak ide pozrieť nože-všetky čisté, ide pozrieť pištoľ-tá je tiež na > svojom mieste. > po chvíli sa pozrie na svoju tvár do zrkadla a skričí: > pane bože, ja som ju zožral! > ... Citovat
subin Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Bill Gates na počítačovém veletrhu (ComDex): \"Kdyby General Motors držel krok s technickým vývojem tak jako počítačový průmysl, jezdíme v autech za 25$ a na gallon benzínu ujedeme 1000 mil.\" Veřejná odpověď pana Welsche z GM: \"Kdyby GM vyvinulo takovou technologii jako Microsoft, jezdili bychom v autech, která by měla následující vlastnosti:\" Vaše auto by bez zjevného důvodu mělo minimálně 2x za den \"Crash\". Po každém překreslení čar na silnici, byste museli kupovat nové auto. Příležitostně by se auto na dálnici bez zjevného důvodu zastavilo. To by se všeobecně respektovalo - nastartovalo by se a znovu pokračovalo v jízdě. U jistých manévrů (např levá zatáčka) by se auto občas zastavilo a nešlo by znovu nastartovat. V takovém případě by pomohla jen demontáž a nová montáž motoru. V autě by mohla sedět jenom jedna osoba, vyjímkou by byla provedení \"Auto95\", nebo \"AutoNT\", kde by se ale muselo za každou osobu zvlášť platit. MacIntosch by vyráběl auta, která by byla poháněna slunečním světlem a byla by spolehlivá Kontrolka tlaku oleje, teploty motoru a dobíjení baterie by byla nahrazena kontrolkou \"Generální Auto-Chyba\" Nová sedadla by vyžadovala, aby všichni měli stejné zadnice. Airbag by se vždy před uvedením v činnost 2x ujistil otázkou \"Jste si jist...?\" Příležitostně by se zamčené auto nedalo odemknout. Dovnitř byste se dostali pouze následujícím trikem: zároveň stisknout kliku, otáčet klíčem a a rukou se dotýkat antény. GM by vás nutila koupit zároveň s každým autem sadu \"De-luxe\" karet firmy Rand McNally (dceřinná společnost GM) ačkoliv byste to nikdy nepotřebovali a nebo vůbec chtěli. Pokud byste nabídku nepřijal, jezdilo by vaše auto jen poloviční rychlostí (ne-li pomaleji) a GM by kvůli této záležitosti byla vyšetřována státními orgány. Vždy po představení nového typu by se museli všichni řidiči znovu učit řídit, protože žádný nový vůz by nefungoval tak, jako staré auto. Motor by se vypínal stisknutím tlačítka \"Start\". Citovat
pastorek Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 No tak aj ja pridám zopár postrehov: Sexuálny súlad po štyridsiatke? To bolí hlava nielen ju, ale aj mňa... Moju manželku som si zobral, pretože protiklady sa priťahujú. Ona bola tehotná a ja nie... Na Valentína som zažil nezabudnuteľný erotický večer! Ona bola v priesvitných nohavičkách, hore bez, na nádhernej širokej posteli... A ja som bol v teplákoch a papučiach..., s ďalekohľadom v dome oproti... Skutočná depresia je stav, keď sa už aj pri skupinovom sexe stále cítiš akosi osamelý... Aj tak mi je milovanie vzácnejšie než Vianoce... Však Vianoce sú tu každú chvíľu... Žena ma už dlhšiu dobu podvádza a veľmi ma to trápi... Stále mi totiž nerastú parohy! Bože, čo ak mám málo vápnika...?! Keby ľudia neboli tak závistliví, zlí a lakomí, tak by jedna ženská stačila pre celú dedinu... Každý muž potrebuje k životu tri ženy: matku, manželku a aspoň jednu, ktorá ho považuje za muža... Pravý muž sa nemusí hanbiť za svoje slzy... No sopeľ by mu pritom zrovna visieť nemal... Vždy, keď ma oserie holub, ďakujem Bohu, že nedal krídla aj krave... Rokmi muž získava jednu takmer mysterióznu schopnosť - dokáže ukojiť svoj sexuálny hlad obyčajným jedlom... Ak ide láska naozaj cez žalúdok, tak kde teda potom končí...? Potreboval by som znížiť svoju potenciu! Sexu mám stále plnú hlavu, no chcel by som to posunúť nižšie... Je to veľmi nespravodlivé, že jedlo zostáva niekoľko sekúnd v ústach, niekoľko hodín v žalúdku a niekoľko mesiacov na bokoch... Na staré kolená sa začínam podobať na dvere - keď som namazaný, tak si nevrznem... Do čerta aj s týmto stredným vekom! Dôchodok mi nedajú, pretože som príliš mladý a ženy mi nedajú, pretože som príliš starý... Keď ti bude v živote smutno a nič sa ti nebude dariť, spomeň si na to, že si bol kedysi tou najrýchlejšou a víťaznou spermiou... Prechod na letný čas mi fakt spôsobuje problémy... Predtým sa mi ráno postavil doma, teraz až v autobuse... Peniaze prichádzajú a odchádzajú..., a odchádzajú..., a odchádzajú..., a odchádzajú... Vždy, keď som vstúpil do tajomných dverí s nápisom \"Ženy\", našiel som tam iba WC... Kedysi, keď ma manželka pohladila po vlasoch, postavil sa mi vták. Dnes, keď mi pohladí vtáka, postavia sa mi vlasy... Podľa niekoho je najrýchlejšia na svete myšlienka, podľa iného zase svetlo. Ja som však prišiel na to, že je to hnačka! Skôr, než som stačil pomyslieť, skôr než som posvietil, . .. Citovat
Saids Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Ahoj jistě jste někteří slyšeli že na stránkách zkouknito.cz běží soutěž o nejnavštěvovanější video měsíce. Té to soutěže se účastní i můj kamarád a spolužák Honza Schneider prosím vás o podporu tuknutím na tento odkaz http://www.zkouknito.cz/video-best-tabor-2006?m=3a02eace0e po té se vám video zobrazí. a pomoci mu se dostat k hlavní ceně 5000 Kč. děkuji moc váš peughetář Ondra Citovat
Ticcino Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Původně zaslal: Saids Ahoj jistě jste někteří slyšeli že na stránkách zkouknito.cz běží soutěž o nejnavštěvovanější video měsíce. Té to soutěže se účastní i můj kamarád a spolužák Honza Schneider prosím vás o podporu tuknutím na tento odkaz http://www.zkouknito.cz/video-best-tabor-2006?m=3a02eace0e po té se vám video zobrazí. a pomoci mu se dostat k hlavní ceně 5000 Kč. děkuji moc váš peughetář Ondra Chlape, tohle patří spíš do Pokecu než do vtipů Doufám, že tvůj kamarád a spolužák vyhraje a za 5000 Kč si pořídí brožurku, kde jsou vyjmenovaná slova Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.