Lihous Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 Co pouzit na zadni sklo aby priserne nevrzal sterac? A je tady nekdo komu se povedlo nastavit na zadnim steraci delsi interval na ciklovaci /mame MUX / ? Zkusil jsem na sklo \"naplacat\" ledacos ale stale stejne = priserne vrzani.... Citovat
Charlie 1 Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 Co zkusit vymenit gumicku..... jde tam tusim nastavit interval stirani pri zapnuti stejny jako u prednich steracu.... Citovat
Guest servisman Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 zkoušel jsi tekuté stěrače? Citovat
odee Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 Hlasuju pro výměnu gumičky, na 106 mi to pomohlo;) A dělalo mi to tuším ne u nějakých levných stěračů, ale u něčeho dražšího. Pak sem dozadu koupil v Hypru nějakej Filson a klid;-) Citovat
koblih69 Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 Co se vrtám v autech ještě jsme nedával dozadu novou gumičku vžýdycky tam putovala nějaké lepší, ustřižená, z předních stěračů... nikdy to nevrzalo. Nicméně gumička stojí pár korun, takže jí vyměň a důkladně odmasti sklo - třeba lihem a pod. Citovat
Lihous Odesláno 14. květen 2013 Autor Odesláno 14. květen 2013 Tekute sterace bez valneho vysledku-vzadu. Gumicka cca 4mesice nova od Bosche ... Dukladne odmastit a klidne zkusit nejaky no name z Teska nebude stat mnoho casu i penez. A co interval? Zkousel jsem vypinat /jako na felicii/ ale ee jedou stale ve stejnem intervalu. Citovat
koblih69 Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 Mimochodem ty jako normálně při jízdě za deště stíráš zadek? Citovat
Lihous Odesláno 14. květen 2013 Autor Odesláno 14. květen 2013 Ano koukam spis vnitrnim zp.zrcatkem za sebe .... Proc? Citovat
odee Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 Já taky stírám i zadek, koukám střídavě všema zrcátkama;) Citovat
punkac Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 Zadní stěrač jsem si na svou 406 dodělal, náhodou to byla fajn věc. Když to vrzalo, stěrač jsem dal obráceně a byl pokoj. Používal jsem bezramínkový nějaký noname Citovat
koblih69 Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 Tak o tom že je zadní stěrač užitečná věc není spor. Už jsem tu párkrát kroutil hlavou na tím jak vyznavačí \"clean style\" stěrač odmontujou a na jeho místo fouknou ohyzdnou zásleku jak na Favorita z roku 89. Nicméně při běžné jízdě v děšti já nemám potřebu mít trvale zapnutý zadní stěrač. Odhadem za 200 km setřu tak 3x Citovat
Lihous Odesláno 15. květen 2013 Autor Odesláno 15. květen 2013 Pro:koblih69 stastny to ridic - me za tuto porci km \"zmizne\" vic jak 1/2 naplne v ostrikovacich. Sterace proste v desti pracuji - predni mene diky tekutemu steraci Ale zadni jede..... Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 ja na zadek pouzivam bocni zrcatka, ale ja sterac stejne nemam. AKORAT kdyz jsem mel pujceny segriny kombi, jsem dostal vynadano, ze necumim dozadu, ze je spinavy zadni okno. Nevim no, tata me naucil pouzivat jhen ty bocni...... ve zpetnem v aute jde obcas dojit k mylce, ze za tebou nikdo neni a on tam je, akorat uz mimo uhel Citovat
Lihous Odesláno 15. květen 2013 Autor Odesláno 15. květen 2013 Pro:Scratch tak na toto tam mame nalepene takove ty mini zrcatka co prave tento uhel \"vidi\" a snazim se nez \"smatnu\" na smerovky ci \"hnu\" volantem kouknout do vsech - souhlasim ten neviditelnej uhel je zradna mrska. A pro doplneni malo kdy jedu v \"peti\" vetsinou ve ctyrech. Citovat
Lihous Odesláno 27. květen 2013 Autor Odesláno 27. květen 2013 Tak se vcera koupila v OBI nahradni grafitova lista dva kousky za 64,- Dnes se to zkratilo a nasunulo do stavajiciho raminka Bosch a prvni setreni vysnene ticho Jen se bojim ze za mesic dva prestane Citovat
Lihous Odesláno 4. leden 2014 Autor Odesláno 4. leden 2014 Je to doplnim gumicka stale v dobre kondici .... Prekvapuje me to a dokonce to i stira. Trosku jsem odehnul trysku ostriku a je pokoj od rozetrene a nasledne stekajici vody po skle. Mame to nastavene ai do 1/3 skla - drive to teklo hnde po skle. Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 ted mam firemni octavii v combi a porad me nenaucili setrit si zadni okno Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.