erikh Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Caute. Chalani potreboval by som pravy horny silenblok motora.Ten co tam mam je utrhnuty(vsimli si to ked mi robili rozvody)..To auto je po havarii-pravej strany.Ale ja uz som ho take kupil...Inak ide pekne rovno nikde netaha do strany.Tak by som ho chcel vymenit.Nemate niekto: je to 405 1.8SRDT r.v.1991,66kW. A este jedna otazka.Cital som niekde tu ohladom toho roku vyroby.Aj mne zacina VF3....a stitok mam, ked otvorim kapotu,prisrobovany k tej casti kde je zamok kapoty.A este mam cislo vyrazene pri zadnej casti kapoty,na karoserii,pri pohlade spredu nalavo.Je to OK??Alebo tam nieco bolo "robene"??Diki:o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 VF3=Peugeot. Typ auta je až to za tím Silentblok mám, klidně si přijeď Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts